Sijoituimme suomalaisten Menestyjäyritysten joukkoon!

Kauppalehteen kuuluva tilinpäätösinformaatioon erikoistunut analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Luokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään Balance Consultingin Menestyjäluokituksen mukaisesti kuuden eri osa-alueen mukaan.

Menestyjäluokituspisteet lasketaan usean eri tunnusluvun pohjalta. Luokituksessa käytetyt tunnusluvut on pyritty valitsemaan mahdollisimman toimialariippumattomasti.

Integral on sijoittunut tuoreimmassa seurannassa taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä oman toimialansa että koko maan yritysten parhaimmistoon. Kiitos!

Haemme ohjelmistokehittäjää / koodaria

Hello Koodaaja.

Meillä on puitteet valmiina; upouusi monitilaympäristö Espoon sydämessä eli Otaniemessä höystettynä aurinkoterassilla sekä Silja Serenade -henkisellä näköalahissillä. Löytyy kanban, scrum, lippulappuja, säkkituoleja, playstation, hackathonit, pivotointia, skaalautuvaa businesta sekä tietysti completely-outside-the-box -visioita! Halutessasi saat meiltä työvälineen varustettuna Elon Musk -tarralla. Hauska ja rento porukka on jo omasta takaa, mutta sinut ja kaikki koodaajakaverisi vielä tarvitaan.

Meillä innostetaan työntekijöitä ja ollaan aina valmiit panostamaan osaamiseen. Vastineeksi etsitään innokasta ja oppimishaluista tyyppiä. Meille riittää että olet tähti, tai edes hiomaton timantti, joka tahtoo päästä loistamaan.

TYÖTEHTÄVÄT

Töitä riittää. Voit olla mukana asiakasprojekteissa tai sisäisessä tuotekehityksessä – ihan mikä parhaiten maistuu. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uusia juttuja. Oppimisesta seuraa kehittyminen, joka palkitaan. Toivotaan, että olisit tehnyt projektihommia sovelluskehittäjän roolissa, mutta me joustetaan tässäkin asiassa.

ETSIMÄMME HENKILÖ

Olet tiimipelaaja, ongelmat on iloinen haaste ja niin edelleen. Suomella, englannilla ja käsimerkeillä pärjää.

TARVITAAN AINAKIN:

– yhden modernin ohjelmointikielen hallintaa
– web frameworkin tuntemusta
– vähintään vuoden kokemusta ohjelmistokehittämisestä
– Suosimme PHP-, JAVA- ja SQL -kielien hallintaa sekä Linuxin tuntemista

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ:

Tuukka Antikainen, ohjelmistokehitysjohtaja, p. 040 527 8274
Hakemukset voi laittaa palkkatoiveineen osoitteeseen: tuukka.antikainen@integral.fi

Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä.

Katso myös video Peruspäivä Integralilla.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!