Kuulumme AAA-luottoluokkaan

Integral kuuluu korkeimaan AAA-luottoluokkaan Bisnoden kehittämän Rating-järjestelmän mukaisesti. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 3,5 % suomalaisista yrityksistä.

Rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä, joka kerää ja analysoi järjestelmällisesti yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota. Järjestelmä arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista.

Rating-luokitusta päivitetään automaattisesti, jolloin se on ajantasaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus. Koneellisesti tuotettuna se on objektiivinen ja helpottaa eri yritysten keskinäistä vertailua.

Integral kuuluu korkeimaan AAA-luottoluokkaan Bisnoden kehittäneen Rating-järjestelmän mukaisesti. Rating on automaattinen luottoluokitusjärjestelmä.

Integral mukana Monsters Of Rockissa

Torstaina 7. heinäkuuta järjestetään Helsingin Kaisaniemen puistossa Monsters Of Rock -tapahtuma, jossa Integral on osana toteuttamassa rock´n rollin historiaa. Vastaamme kokonaisuudessaan ”The End” -kiertueen tietoliikenne- ja puhelinyhteyksistä sekä verkon rakentamisesta eli käytännössä järjestämme artistien ja muiden taustajoukkojen häiriöttömän taustatyöskentelyn.

Raskaan rockin legenda Black Sabbath tekee rock’n’roll -historiaa ”The End” –jäähyväiskiertueellaan, joka on tiedotteen mukaan herran viimeinen. Black Sabbathia lämmittelee Rival Sons sekä Suomen suosituimpiin metallibändeihin lukeutuva Amorphis. Mukana myös Ruotsalaisen death- ja progemetallin lähettiläs Opeth.

Integral_Monsters-of-Rock

Integral_Monsters-of-Rock_Kalevi

Ihan ensimmäisiä keikkoja tämä ei Integralille ole, nimittäin oltiin tiukasti puikoissa jo vuonna 2009, kun Madonna veti Sticky & Sweet-megakonserttinsa Jätkäsaaressa.

Integral_Monsters-of-Rock_kentta

Konsertit mahdollistaa Live Nation.

 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!