NPS – mittaamalla parempaa asiakasuskollisuutta – osallistu webinaariimme to 8.9.2016

Järjestimme alkukesästä NPS-webinaarin, joka herätti paljon kiinnostusta. Asiakkaidemme toiveesta webinaari uusitaan syyskuun alussa.

Tiedätkö suositteleeko asiakkaat palveluitasi?

Net Promoter Scoresta eli NPS:sta on tullut suosittu mittari palvelukokemusten ja asiakasuskollisuuden selvittämiseen. Monissa yrityksissä ei tiedetä mitä asiakkaat ajattelevat, kun taas toiset kuuntelevat asiakkaitaan päivittäin. NPS on mainio ja helppo tapa muuttaa oma toiminta asiakaslähtöiseksi.

Ilmoittaudu mukaan webinaariimme ja kuule kuinka NPS-kyselyä hyödynnetään asiakaskokemusten selvittämisessä.

Maksuton webinaari järjestetään torstaina 8.9.2016 klo 09:00. Kesto on noin 45 minuuttia.

Ilmoittaudu-tästä

 

 

 

Aiheesta on paljon tutkimusta sekä teoriaa ja kysely korvaa raskaat asiakastutkimukset. Kysely pohjautuu yhteen kysymykseen: ”Asteikolla 0-10, kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystämme kollegallesi tai kaverillesi.”

NPS-kysely pähkinänkuoressa:

– Jatkuva asiakaskokemusten kehittäminen
– Yksinkertainen ja nopea
– Luku on helposti vertailtavissa tietyn ajanjakson tai toimintojen suhteen
– Korkeat vastausprosentit
– Osana laajempaa kehittämis-, laatu- ja asiakaspalvelunäkökulmaa
– Yksinkertainen laskea ja seurata

Lue lisää NPS-kyselystä täältä.

Tervetuloa mukaan!

Integral vahvistaa BI-osaamistaan yrityskaupalla

Asiakastiedote elokuu 2016

Integral vahvistaa BI-osaamistaan

Integralin palvelutarjonta on laajentunut entisestään elokuussa tehdyn yrityskaupan myötä, jolloin ostimme Infotool Oy:n koko osakekannan. Infotool on tieto- ja palvelujohtamiseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Infotool tarjoaa palveluja mm. tiedon keräykseen, analysointiin ja raportointiin sekä asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin rakennettuja ratkaisuja tieto- ja palvelujohtamisen toimialoilla. Ratkaisut mahdollistavat tehokkaan toiminnan suunnittelun, analysoinnin ja seurannan, joka johtaa luotettavampaan päätöksentekoon. Yrityskaupan myötä koko Suomen henkilöstö siirtyy Integral Oy:n palvelukseen.

Big Data on puhutellut eri asiayhteyksissä jo useamman vuoden ajan. Yrityskaupan myötä olemme merkittävässä asemassa tietojen louhintaan, datafuusioon, analysointiin ja visualisointiin liittyvässä osaamisessa. Odotamme innokkaasti eri palvelualueidemme yhdistymistä kattavaksi ja eheäksi kokonaisuudeksi, joka palvelee asiakkaitamme parhaiten.

Yrityskauppa ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä, vaan toiminta jatkuu edelleen tuttujen yhteyshenkilöiden kanssa. Pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmalla tuoteskaalalla useamman asiantuntijan voimin.

Integral on kasvava ja toimelias ICT- ja ohjelmistoalan asiantuntija. Jatkuva kehittäminen ja ratkaisuiden hakeminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on toimintamme ytimessä.

Lisätietoja:

Integral Oy, Anne Ebeling, toimitusjohtaja, anne.ebeling@integral.fi, p. 050 511 4350
Infotool Oy, Ilkka Mikkonen, ilkka.mikkonen@infotool.fi, p. 050 406 9878

Tehokkaat HP:n koneet syystarjouksessa

Kesälomat alkaa olla monella jo takanapäin ja on aika päivittää koneet uusiin ja tehokkaisiin versioihin. Meillä on syystarjouksessa kaksi HP:n kannettavaa tietokonetta sopivaan kuukausihintaan.

Syystarjouksessa:

HP EliteBook 820 G3 12,5″ hintaan 55 €/kk

– Sopii liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja luokkansa parhaan yrityskannettavan kehittyneellä järjestelmä- ja näyttöteholla. Lisätietoja täällä.

HP ProBook 640 G2 14″  hintaan 45 €/kk

– Kustannustehokas vaihtoehto yrityskäyttöön. Kone sisältää edullisen yhdistelmän innovaatiota, perustietoturvaa ja multimediaominaisuuksia. Lisätietoja täällä.

 

HP EliteBook _ProBook

 

 

 

 

 

 

 

PYYDÄ TARJOUS

Lisätietoja työasemapalveluistamme löydät täältä.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!