Ilmoittaudu mukaan webinaariimme ”Asiakaspalvelun trendit vuonna 2017”

Tyytyväinen ja palveluita suositteleva asiakas on yrityksen toiminnan edellytys. Entistä paremman asiakaspalvelun eteen tulisikin tehdä päivittäin töitä. Mitä on parempi asiakaspalvelu vuonna 2017 niin palveluntarjoajan kuin asiakkaankin näkökulmasta?

Järjestämme kevään aikana kolmen webinaarin sarjan seuraavilla teemoilla:

1. Asiakaspalvelun trendit vuonna 2017, pe 3.3. klo 9:00
2. Asiakaspalvelun haasteet vuonna 2017, pe 17.3. klo 9:00
3. Digitaalinen kehitys asiakaspalvelussa, pe 21.4. klo 9:00

Maaliskuun alussa järjestettävässä webinaarissa käsittelemme asiakaspalvelun trendejä. Webinaarissa jutellaan mm. digitaalisuuden sekä monikanavaisuuden noususta, asiakasymmärryksen haltuunotosta sekä automaatiosta. Lisäksi keskustellaan kuinka eri kanavista tulevien yhteydenottojen palvelutasoja voidaan pitää riittävän korkealla tasolla.

Asiakaspalvelu on avoimempaa kuin koskaan. Osallistu maksuttoman webinaarisarjan ensimmäiseen osaan, joka järjestetään pe 3.3.2017 klo 9:00. Kesto on noin 30 minuuttia.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kuinka kommunikoida tehokkaasti useassa eri kanavassa, mitä on digiavusteinen asiakaspalvelu, kuinka asiointikäyttäytyminen on muuttunut entä kuinka reaaliaikaisuus vaikuttaa palvelun laadun johtamiseen?

Tervetuloa mukaan!

asiakaspalveluwebinaari-osa-1

Teimme BI-oppaan aloittelijoille – lataa maksuton opas

Kirjoitimme lyhyen ja selkeän oppaan tiedon analysoinnista ja raportoinnista kiinnostuneille. Oppaassa läpikäydään mm. minkälaisiin haasteisiin BI-palveluilla voidaan vastata, mitä datan mallintamisella saavutetaan sekä avataan minkälaisia vastauksia saimme vuosina 2015-2016 tehdystä markkinatutkimuksesta.

Voit ladata oppaan kotisivuiltamme täältä.

BI-asioissa voit olla yhteydessä Jukka Jaakkolaan, p. 050 498 9252, jukka.jaakkola(at)integral.fi

bi-oppaan-lataaminen

 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!