Integralille on myönnetty Platina-erikoissertifikaatti

Integralille on myönnetty myös tänä vuonna Suomen vahvimmat Platina-erikoissertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan yrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Suomalaisista yrityksistä noin 12 % täyttää sertifikaatin kriteerit. Erikoissertifikaatti on todiste yrityksen useiden vuosien erinomaisesta taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen vahvimmat – sertifikaatti on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä luokitus.

Tilaa verkosta NPS-kysely asiakaskokemuksen mittaamiseen nyt – kuukausi veloituksetta

Etsitkö tapoja mitata ja kehittää yrityksenne asiakaskokemusta? Asiakaskokemuksen hallinnan tavoitteena on parantaa asiakastyytyväisyyttä ja sitä kautta asiakasuskollisuutta. Suosittelevat asiakkaat ovat yrityksen menestyksen kannalta kultaakin kalliimpia.

NPS (Net Promoter Score) on nykyaikainen tapa palvelu- ja asiakaskokemusten mittaamiseen. NPS-kyselystä onkin tullut viime vuosina yksi yleisimmistä asiakasuskollisuusmittareista, jolla selvitetään helposti ja kustannustehokkaasti asiakasuskollisuuden ja -tyytyväisyyden tasoa kuvaava luku. Asiakkaan antama suositteluluku kuvaa käytännössä asiakasuskollisuutta yritystä kohtaan. Tutkimusten mukaan uskolliset asiakkaat ostavat enemmän, palaavat asiakkaiksi useammin ja jakavat tietoa yrityksestä myös ystävilleen.

NPS-kysely tekstiviestillä tai sähköpostitse

Olemme kehittäneet selainpohjaisen NPS-kyselykoneen, joka lähettää älyviestin asiakkaan puhelimeen palvelukokemuksen jälkeen. Asiakastiedot syötetään koneeseen manuaalisesti tai integroidaan ja automatisoidaan käytössänne olevaan taustajärjestelmään, kuten CRM:iin. Viestissä kysytään valitsemanne asiakaspalvelukysymys sekä suositteluluku asteikolla 0-10.

Aloita kestävämmän asiakasuskollisuuden kehittäminen ja tilaa maksuton NPS-pilotti kuukaudeksi käyttöön nyt.

Päivitä PSB-sopimus vuoden loppuun mennessä ja hanki etuja

Protection Service for Business on markkinoiden paras ja monipuolisin tietokoneet, mobiililaitteet ja palvelimet kattava ratkaisu haastaviin tietoturvatarpeisiin. Se ei kuitenkaan vaadi merkittäviä ylläpito- tai hallintatoimia.

Tarjoamme nyt sopimuksen uusiville nykyasiakkaillemme sekä uusille PSB-asiakkaille edullisen Endpoint Protection-kokonaispaketin, joka sisältää:

● Computer Protection -päätelaitesuojauksen
● Password Protection -salasanojen suojauksen
● Freedome for Business – mobiililaitteiden suojaukseen

Kun päivität Protection Service for Business -sopimuksesi nyt uuteen Endpoint Protection-pakettiin, saat salasanojen suojauksen ilmaiseksi nykyisen sopimuskautesi loppuun saakka sekä Premium-ominaisuudet päätelaitesuojaukseen maksutta koko seuraavaan, uuteen sopimuskauteesi.

Tilaa tai uudista PSB-sopimuksesi nyt, saat koko palvelupaketin alkaen alle viidellä eurolla kuussa.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. 

PÄÄTELAITESUOJAUS – Computer Protection
Palvelu sisältää virustorjunnan lisäksi edistynyttä tietoturvaa, kuten uhka-arvioinnin, koneoppimisen sekä suojan haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan. Lue lisää.

SALASANOJEN SUOJAUS – Password Protection
Helppo ja käyttäjäystävällinen työkalu, jolla yrityksesi ehkäisee heikkojen salasanojen käyttämisen sekä samojen salasanojen käyttämisen toistamiseen. Lue lisää.

FREEDOME FOR BUSINESS – Mobile Protection
Ota mobiililaitteet ja niissä oleva data hallintaan. Älypuhelimet, joilta on pääsy sähköposteihin ja muihin yrityksen tietoihin, ovat haavoittuvia tietomurroille. Lue lisää.

 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!