Mitä johtajalta odotetaan tulevaisuudessa? Webinaari to 7.6. klo 9:00

Mitä tulevaisuudessa täytyy osata?

Ihmisten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot korostuvat organisaatiossa entistä vahvemmin. Tulevaisuuden johtajan on myös oltava laaja-alainen moniosaaja, jolla on rohkeutta tehdä päätöksiä vauhdissa.

Työelämän muuttuessa myös osaamistarpeet uudistuvat. Lisäksi työn tekemisen tavat ja työurat ylipäätään ovat murroksessa.

Juttelemme seuraavassa johtamista käsittelevässä webinaarissamme mm. organisaation ja yksilön ominaisuuksista, mitä osaamisia tulevaisuudessa tarvitaan sekä minkälaisten asioiden ennustetaan nousevan merkityksellisiksi.

Ilmoittaudu mukaan maksutta to 7.6.2018 klo 9:00 järjestettävään webinaariin. Kesto on noin 30 minuuttia.

Minkälaisia ominaisuuksia sinulta odotetaan?

Työelämän ja johtamisen muuttuessa myös osaamistarpeet muuttuvat. Teknologia kehittyy, toimintakulttuurit ja työskentelytavat ovat murroksessa ja uudet sukupolvet astuvat työelämään. Mitä sinulta tullaan odottamaan?

Webinaarissa keskustelemassa
Anne Ebeling, Integral & Virpi Europaeus, Pro Growth Consulting

Tervetuloa kuuntelemaan!

Webinaari johtamisen muutoksesta pe 25.5.2018

Työelämä on jatkuvassa muutoksessa ja hyvällä johtamisella on olennainen merkitys muutoksen hallinnassa. Muutos haastaa myös johtamisen perusteet. Miksi johtaminen muuttuu ja mitä johtajan pitää huomioida työelämän murroksessa?

Toimintaympäristöistä on tullut aikaisempaa monimutkaisempia, epävakaampia ja vaikeammin ennustettavia. Haluamme jakaa kokemuksemme johtamisen muutoksesta myös muille. Minkälaisia haasteita olemme kohdanneet johtamisen kehittämisessä, omajohtamisen jalkauttamisessa sekä yksilön uran kehittämisessä?

Järjestämme aiheen tiimoilta kolmen webinaarin sarjan, joista ensimmäinen on nyt avattu. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariimme pe 25.5.2018 klo 9:00. Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia.

Johtamisen kehittäminen, yksilö ja mittarit

Vastuu oman uran kehittämisestä siirtyy yhä enemmän yksilöille. Mitä omajohtaminen vaatii, kuinka työtä kannattaa mitata entä kuinka digitaalisuus vaikuttaa tekemiseen.

Webinaarissa keskustelemassa Anne Ebeling ja Virpi Europaeus

Integral / Pro Growth Consulting

Poliisi varoittaa uusista toimitusjohtajapetoksista

Helsingin poliisi varoittaa yrityksiä ja yhdistyksiä niin sanotuista toimitusjohtajapetoksista, joissa organisaation johdolle tai talousasioista vastaavalle taholle lähetetään pikaista maksua vaativa huijaussähköposti.

Poliisi kertoo tiedotteessaan vastaanottaneensa maalis-huhtikuun aikana kymmenkunta rikosilmoitusta toimitusjohtajahuijauksista. Poliisin tiedotteen mukaan rikolliset ovat käyttäneet muun muassa englantilaisia, italialaisia ja espanjalaisia pankkitilejä. Suurin osa huijausviesteistä on kirjoitettu suomeksi, pieni osa englanniksi.

Sähköpostien vastaanottajien mukaan viestit ovat uskottavia muun muassa siksi, että viesti tuli oikealta vaikuttaneesta sähköpostiosoitteesta. Usein huijaus on paljastunut siinä vaiheessa, kun viestin saaja on kysynyt puhelimitse asiasta oikealta henkilöltä.

Varmin tapa estää huijauksen tapahtuminen on varmistaa kiirellisten maksupyyntöjen oikeellisuus suoraan toimitusjohtajalta tai puheenjohtajalta.

Muistathan, että etenkin loma-ajalla erilaisten huijausten määrä lisääntyy entisestään ja verkkorikolliset hyödyntävät aktiivisesti lomakautta. Huijauksissa pyritään saamaan henkilöstö maksamaan valheellisia laskuja esimerkiksi kiireellisyyteen vedoten, jonka vuoksi laskuja ja maksupyyntöjä saatetaan maksaa huolimattomasti.

Tarkista aina laskujen ja erilaisten maksupyyntöjen oikeellisuus. Älä koskaan anna käyttäjätunnusta, salasanaa tai muita tunnistetietoja puhelimitse. Prosessi ja uhat tulee myös läpikäydä ja ohjeistaa organisaatiossa sisäisesti.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!