Elisan puhelinverkossa häiriö

Hyvät asiakkaamme,

teleoperaattori Elisalla on vikatilanne, jonka vuoksi Elisan verkossa olevista mobiililiittymistä ei pysty soittamaan Line Carrierin verkossa oleviin yritysnumeroihin eikä telealuenumeroihin.

Vian vuoksi Elisan matkapuhelinliittymistä ei voida soittaa Integralin HelpDeskiin eikä asiakaspalveluun.

Vikatilanne on Elisalla selvityksessä, pahoittelemme häiriötä.


Vikatilanne on korjattu.

Yrityskulttuuri osana johtamisen muutosta -webinaari pe 12.10.

Omajohtaminen ja yrityskulttuuri

Panostaminen innostuneeseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön on parhaita keinoja kehittää yrityksen tulosta. Yrityskulttuuri on tärkeässä roolissa menestyvistä yrityksistä puhuttaessa.

Johtamista käsitelevän webinaarisarjan kolmannessa osassa keskustelemme kulttuurin merkityksestä osana johtamisen muutosta. Näkökulmana on erityisesti Omajohtaminen eli kuinka itsensä johtaminen yleistyy organisaatioissa. Mitä se vaatii yrityskulttuurilta?

Ilmoittaudu mukaan perjantaina 12.10.2018 klo 9:00 järjestettävään webinaariimme. Webinaari on maksuton ja sen kesto on noin 30 minuuttia.

 

Mikä on tavoitekulttuuri?

Yrityskulttuuri elää ja tulee todeksi kaikkien työntekijöiden toimesta. Sinä organisaation jäsenenä vaikutat siihen, minkälaista tekemistä organisaatiossasi on. Miten toimimme silloin, kun pomot eivät ole paikalla. Millä tavoin kulttuuria voi rakentaa, vai voiko?

Webinaarissa keskustelemassa Anne Ebeling sekä Virpi Europaeus

Tervetuloa kuuntelemaan!

Integral Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Integral Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri (KTM) Risto Reinikka (47). Reinikka on työskennellyt Integralissa vuodesta 2017 lähtien. Toimitusjohtajan tehtävässä hän aloitti syyskuun 2018 alussa.

Risto Reinikka työskenteli Integralilla aiemmin tarjoomajohtajana. Risto on toiminut työuransa aikana useissa erilaisissa tehtävissä niin ICT- kuin ohjelmistopalveluidenkin parissa.

Uuden toimitusjohtajan johdolla yhtiömme tavoittelee edelleen kasvua ICT- ja ohjelmistopalveluiden tarjoamisessa sekä toimittamisessa pk-asiakaskuntaan.

Aikaisemmin toimitusjohtajana toiminut Anne Ebeling jatkaa yrityksen COO:na ja Senior Partnerina.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!