Integralille Business Finlandin rahoitus Omajohtaminen-hankkeeseen

Integralissa on käynnistynyt mittava Omajohtaminen-hanke. Hankkeessa selvitetään uudenlaisen itsensäjohtamismallin rakentamista ja soveltuvuutta eri organisaatioihin.

Hankkeen tavoitteena on syventää ymmärrystä eri organisaatioiden tarpeista ja hyödyntää jo tutkittua tietoa mallin rakentamisessa. Hanke on Business Finlandin tukema ja rahoittama.

”Työnmurrokseen liittyvät rakennemuutokset jylläävät kovaa vauhtia joka toimialalla. Etenkin asiantuntijatyössä vastuu ja vapaus omasta työstään kasvavat jatkuvasti. Samanaikaisesti teknologia mahdollistaa uusia toimintamalleja organisaatioissa” kertoo Integralin projektipäällikkö Elina Ali-Melkkilä.

”Työssä menestyminen tulee vaatimaan, paitsi itsensä johtamista, myös jatkuvaa dialogia ympäröiviin sidosryhmiin. Samalla vuorovaikutustaitojen tarve lisääntyy digiloikkien myötä. Tämä hanke pureutuu näihin teemoihin ja pyrkii omalta osaltaan auttamaan organisaatioita johtamisenmuutoksessa” Elina lisää.

Lisätietoa hankkeen etenemisestä löytyy omajohtamisen sivuilta. 

Lisätietoa hankkeesta:

Projektipäällikkö Elina Ali-Melkkilä, elina.ali-melkkila(a)integral.fi, p. 040 700 4376
Projektijohtaja Anne Ebeling, anne.ebeling(a)integral.fi, p. 050 511 4350

Tarjoamme nyt myös koulutuspalveluita

Yleinen syy ohjelmistojen käyttöönoton epäonnistumiseen on puutteellinen käyttäjän koulutus. Osaamista pitäisi myös pitää yllä, sillä vaikka ohjelmistoja kehitetään, uudet ominaisuudet eivät siirry käyttöön ilman koulutusta.

Tarjoamme nyt myös laadukkaita koulutuspalveluita esimerkiksi Microsoft Office 365 -ympäristöön sekä Microsoft Power BI -raportointi- ja analysointityökan tehokkaaseen hyödyntämiseen. Löydät lisäksi valikoimistamme käytännönläheiset tietosuoja- ja tietoturvakoulutukset.

Koulutukset järjestetään ensisijaisesti asiakkaidemme tiloissa sovittavana ajankohtana. Koulutuksen pituus vaihtelee tarpeen mukaan sisältäen aina laadukkaan koulutusmateriaalin.

Tarkemmat koulutuskuvaukset:

MS Office 365 -koulutus
MS Power BI -koulutus
Windows 10 -koulutus
Tietoturva- ja tietosuojakoulutus

Koulutusasioista Integralilla vastaa

Pekka Nikki, p. 050 530 7757
pekka.nikki(a)integral.fi

Integral on Suomalaisen Työn Liiton jäsen

Tiesitkö, että palvelumme tuotetaan kokonaan Suomessa? Integral onkin nyt myös Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Lisäksi Suomalaisen Työn Liitto haastaa Suomen työelämää uudistumaan vaikuttamalla ostopäätöksiin.

Olemme Integralilla ylpeitä vahvasta arvopohjastamme, kehittyvästä toiminnastamme sekä tietysti kotimaisuudestamme.

#softaaespoosta #lähellätuotettu

 

Integral mukana FinnBuild-messuilla 10.-12.10.2018

Olemme mukana kansainvälisillä rakennus- ja talotekniikkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Osastollamme on esittelyssä INiOT-olosuhdehallintapalvelu, jossa laitteet mittaavat esimerkiksi lämpötilaa, kosteutta sekä sähkönkulutusta.

Kosteus ja rakenteiden kuivuminen voidaan mitata myös etänä, jolloin anturit välittävät tietoa mitattavasta kohteesta. Saatu tieto tallentuu turvallisesti pilveen ja on katsottavissa helposta käyttöliittymästä ajasta ja paikasta riippumatta. Lisätietoa INiOT-olosuhdehallintapalveluistamme täällä.

Messuosastomme löydät osoitteesta 7e128. Samalla osastolla on myös työmaasähköistyspalveluiden asiantuntija El & Site. 

FinnBuild on kävijöille maksuton tapahtuma. Voi käydä rekisteröitymässä jo etukäteen tästä! Nähdään messuilla!

Messut ovat avoinna: ke 10.10. klo 9–18, to 11.10. klo 9–19 sekä pe 12.10. klo 9–16.

Uusi turvapostiviestiksi naamioitu huijaus

Sähköpostitunnuksia kalastellaan nyt turvapostin näköisillä sähköpostiviesteillä. Sähköposti ohjaa käyttäjän tietojenkalastelusivustolle, jossa pyydetään viestin lukemiseksi sähköpostin käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Huijauksessa uhri vastaanottaa turvapostiviestiä muistuttavan sähköpostin, jossa pyydetään klikkaamaan viestissä olevaa linkkiä. Linkki ohjaa sivustolle, jossa uhria pyydetään syöttämään sähköpostitilinsä tunnukset, jotta viestin saa auki.

Viestissä olevan linkin avaaminen ei ole vaarallista. Linkissä pyydetään sähköpostin käyttäjätunnusta ja salasanaa viestin lukemiseksi, jolloin tunnusten antaminen mahdollistaa huijauksen. Huomaa, että oikea turvaposti ei pyydä sähköpostisi käyttäjätunnuksia.

Sähköposteja lähetetään yleensä tutuista organisaatioista, joiden kanssa uhri on normaalisti tekemisissä. Myös otsikossa näkyvä aihe saattaa olla tuttu, esimerkiksi lasku. Viestissä käytetty suomen kieli on hyvää eikä välttämättä paljasta, että kyseessä on huijaus.

Sähköpostihuijaus uhkaa erityisesti organisaatioita, jotka käyttävät turvapostia. Ohjeistaminen tietojenkalastelusta ehkäisee huijaukselle altistumista.

Lisätietoja turvapostihuijauksesta Viestintäviraston sivuilla. 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!