Integral ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Suomen Asiakastieto on myöntänyt Integralille myös tänä vuonna Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin. Erikoissertifikaatin saa yritys, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena.

Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Suomen Vahvimmat -sertifikaattiin ovat oikeutettuja Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat suomalaiset yritykset.

Kauppalehteen kuuluvan Balance Consultingin seurannassa olemme myös taloudellisen suorituskykymme perusteella oman toimiallamme sekä koko maan yritysten parhaimmistossa.

Windows 7:n tuki päättyy 14.1.2020

Microsoft julkaisi Windows 7 -version lokakuussa 2009 ja sitoutui tarjoamaan tuotetukea aina 10 vuoden ajan. Ajanjakso tulee pian täyteen ja Windows onkin ilmoittanut jatkavansa tukea 14.1.2020 saakka. Päivitäthän version ajoissa uuteen.

Windows 7:n virallinen tuki päättyy tammikuussa 2020, johon saakka järjestelmää on turvallista käyttää. Päivämäärän umpeutumisen jälkeen Microsoft ei kuitenkaan tarjoa enää teknistä tukea tai automaattisia päivityksiä tietokoneen suojaamiseksi.

Windows 7:n käyttöä voidaan käytännössä jatkaa vielä päivämäärän umpeutumisen jälkeen, mutta tuen päätyttyä tietokone altistuu tietoturvariskeille. Windows käynnistyy ja toimii, mutta et enää saa Microsoftilta ohjelmistopäivityksiä, mukaan lukien tärkeitä tietoturvapäivityksiä. Uusiin koneisiin asennetaan jatkossa automattisesti Windows 10 -versio. Huomaathan myös, että Windows 7 -versio ei tue uusimpia Intelin suorittimia.

Suosittelemme päivittämään käyttöjärjestelmän hyvissä ajoin uusimpaan Windows 10 -versioon. Otathan yhteyttä, mikäli tarvitset apua järjestelmän hankinnassa, käyttöönotossa tai sen käyttökoulutuksessa.

Windows 10 -kyselyt:

Pekka Nikki
pekka.nikki(a)integral.fi
p. 050 530 7757

Ohjelmistotuotantomme sai Avainlippu-merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Integralin ohjelmistotuotannolle Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistetuista tuotteista.

Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Integralin ohjelmistokehityspalveluista 100 % tuotetaan Suomessa.

Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme ja meille se merkitsee myös vastuukysymystä. Haluamme tukea kotimaista työtä ja tuotantoa sekä sitoutua siihen täysin.

#koodareitakotimaasta #softaasuomesta #lähellätuotettua

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!