Webinaari digistrategian alkeista PK-yrityksille pe 1.2.2019

Digistrategia on suunnitelma digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseksi liiketoiminnan tukemisessa ja kasvun mahdollistamisessa. Kuinka digistrategia rakennetaan?

Yrityksiltä löytyvät tyypillisesti erilaisia ratkaisuja ja teknologioita nykyisen liiketoiminnan pyörittämiseen, mutta usein kokonaisnäkemys ja suunnitelma niiden hyödyntämiseen ja edelleen kehittämiseen on unohtunut.

Mistä lähteä alkuun? Miten digitalisaatioon pitäisi reagoida ja minkälaisia elementtejä strategiassa pitäisi olla? Sosiaalinen media, analytiikka, IoT ja tekoäly kai ainakin? Teknologiat mullistavat yritysten liiketoimintaa kiihtyvällä tahdilla.

Ilmoittaudu mukaan perjantaina 1.2.2019 klo 9:00 järjestettävään webinaariimme, jossa esittelemme case-esimerkkinä hoiva-alan toimijan digistrategian toteuttamista. Webinaari on maksuton ja sen kesto on noin 30 minuuttia.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tuloksia digistrategialla

Lisää tuottavuutta ja teknologian hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa – digistrategia mahdollistaa toiminnan suunnitelmallisuuden. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty!

Tervetuloa kuuntelemaan!

Terveisin,
Anne Ebeling ja Sari Isokorpi

Uusi Microsoft Office 365-huijaus

Uusimmat Office 365-huijaukset ohjaavat sähköpostiviestin vastaanottajan murretuille SharePoint-sivuille. Huijarit ovat ryhtyneet käyttämään SharePoint-sivuja haitallisten tiedostojen levittämiseen. Motiivina on edelleen laskutushuijaukset.

Huijaussähköpostiviesti sisältää linkin tutun organisaation Microsoft SharePoint-tilille. Viestien lähetyksessä hyödynnetään murretun käyttäjätilin osoitekirjasta urkittuja yhteystietoja, joka lisää viestien uskottavuutta. Kun vastaanottaja klikkaa tunnetun lähettäjän sähköpostissa olevaa linkkiä, avautuu SharePointin sivu, joka sisältää linkin ”Access document”.

Sivun avaamiseksi vastaanottajaa pyydetään antamaan käyttäjätunnuksensa. Käyttäjätunnusten antamisen jälkeen huijari saa haltuunsa uuden käyttäjätilin ja siihen liittyvän SharePoint-ympäristön. Huijarit jatkavat huijaamista samalla kaavalla uudelta käyttäjätililtä ja lähettävät sen yhteyshenkilöille vastaavan viestin. Koska huijarit näkevät myös viestisisällöt, heidän on tätä huijauskeinoa hyödyntämällä mahdollista saada käsiinsä myös yrityssalaisuuksia tai muuta arkaluontoista materiaalia.

Viestin kieli voi olla suomi tai englanti, ja käytetty kieli on ollut hyvää.

Ohje huijauksen välttämiseksi

Yksittäistä työntekijää koskeva yksiselitteinen ohje on, että älä klikkaa huijausviestin linkkiä, äläkä anna käyttäjätunnus-salasana-parejasi ulkopuolisiin palveluihin. Mikäli olet saanut tutulta lähettäjältä linkin SharePointiin, voit soittaa hänelle ja kysyä asiasta. Älä avaa tiedostoa ennen, kuin olet varmistunut asiasta.

Jos kuitenkin annat käyttäjätunnuksesi ulkopuoliseen palveluun, ota mahdollisimman pian yhteyttä organisaatiosi tietoturvayksikköön. Ilmoita myös kaikille omille kontakteille vahingon tapahtuneen ja kehotuksen olla klikkaamatta huijarin sinun sähköpostitililtäsi lähettämässä viestissä olevaa linkkiä. (Kyberturvallisuuskeskus 2019)

Lisätietoa aiheesta Kyberturvallisuuskeskuksen sivuilta.

Olemme Fortinetin Silver Partner

Fortinet on johtava verkkotietoturvan toteuttaja, joka toimittaa innovatiivisia ja tehokkaita tietoturva-alustoja. Olemme nyt Fortinetin Silver Partner.

Saat kauttamme Fortinetin tietoturvalaitteet sekä tarvittavat ohjelmistot. Fortinetin Silver Partneruus edellyttää laajaa osaamista verkkotietoturvasta sekä ymmärrystä erilaisista liiketoimintaympäristöistä. Palvelumme on suunnattu yrityksille sekä esimerkiksi konesali- ja palvelutuottajille.

Olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaita tuotteita palveluineen sekä asiantuntevaa teknistä tukea. Fortinetin tuotevalikoiman laajuus ylittää perinteisen verkkotietoturvan tason ja elää mukana asiakkaiden muuttuvissa toimintaympäristöissä.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!