Uuden edessä – Teknologian kehittyessä ihminen on yhä tärkeämpi

#
Arkisto

Tämä julkaisu löytyy myös uudesta blogista. Siirry uuten blogiin »

Uuden edessä – Teknologian kehittyessä ihminen on yhä tärkeämpi

Tuleva syksy ilmentää Integralissa käynnissä olevia muutoksia. Yritys ei kehity ympäristöstään irrallisena, vaan aktiivisena toimijana osana sitä.

Teknologinen kehitys on entistä nopeampaa muun muassa 2010-luvulla yleistyneen start-up-kulttuurin myötä. Uudet ideat saavat nopeasti jalansijaa ja internetin välityksellä innovaatiot tavoittavat asiakkaat murto-osalla aikaa, rahaa ja vaivaa.

Internetin mahdollistama globaali toimintaympäristö todellakin vaikuttaa lähes kaikkien toimialojen rakenteisiin ja toimintamalleihin. Kuka muistaa puhelinluettelon keltaiset sivut, josta yrityksesi ennen löydettiin?

Nyt ollaan verkossa ja yritykselläsi on yli neljä miljardia silmäparia potentiaalisena kohderyhmänä. Samaan aikaan uudet digivälineet ja alustat muuttavat totuttuja toimintamalleja.

Esimerkiksi kansainvälistymisen tueksi onkin syntynyt täysin uusia maksujen välityspalveluita digitaalisten alustojen avulla. Meidän suomalaisten luottamus kasvaa, kun kaupankäyntialustan tuottaja on meille entuudestaan tuttu. Vastapuolelle puolestaan tunnetumpi maksujen välittäjä voi olla joku globaali toimija.

Työksemme Integralilla mietimme, miten erilaiset tietotekniset ratkaisut parhaiten palvelevat asiakkaitamme ja kuinka voimme hyödyntää teknologisia ratkaisuja erilaisissa digiratkaisuissa asiakkaidemme eduksi.

Aloittaessamme Integralia yli kymmenen vuotta sitten uskoimme vakaasti, että pystymme rakentamaan ja integroimaan asiakkaillemme heidän tilanteeseensa parhaat mahdolliset ratkaisut. Saatavilla on monia vaihtoehtoja, joten tärkeää on tietää, mikä ratkaisu on kaikista sopivin. Nykyään tiedämme pystyvämme tähän, täydennettynä meidän ihmisten työllä ja osaamisellamme.

Asiakkaidemme auttaminen tällä tavoin yhdistämällä eli integroimalla markkinoilta löytyviä teknisiä ratkaisuja palveluiksi on intohimomme. Sama intohimo löytyy nimestämmekin.

Kuten meillä joku joskus sanoi, paras tunne on, kun keksii ongelmaan ratkaisun.

Ei se silti ole helppoa meilläkään. Joskus ratkaisu omalla kohdallamme ei ole ollut toimivin ja on menty metsään.

Olemme huomanneet omassakin liiketoiminnassa, kuinka nopeasti teknologiat kehittyvät ja kuinka tärkeää on olla jatkuvasti valppaana katsomassa eteenpäin. Mahdollisuuksien tunnistaminen ja vaiheittainen eteneminen vie kohti muutosta. Elämä todellakin on jatkuvaa oppimista ja uuden ymmärtämistä. Tätä ymmärrystä me annamme ja tuotamme siten arvoa teille.

Harva asia tai ratkaisu on tosielämässä revoluutio. Useimmat ratkaisut syntyvät evoluution kautta.

Olemme osaltamme toteuttamassa työn murrosta eli sitä, miten tiedon ja teknologian hyödyntäminen muuttaa työskentelytapoja. Uusien ratkaisujen ja toimintamallien, kuten Omajohtamisen, avulla tiedämme asiakkaidemme selviävän paremmin omasta arjestaan ja niihin liittyvistä haasteistaan. Koska haluamme, että ihmiset onnistuvat työssään, tuomme ratkaisuja tietojen keräämikseksi sekä rutiinien automatisoimiseksi. Haluamme myös tehdä sen niin, että muutos on turvallista. Näin jokainen voi saavuttaa enemmän.

Muutos koskettaa myös meitä. Siinä missä muoti muuttaa ihmisten pukeutumista, kilpailu ohjaa yrityksiä muuttamaan itseään.

Vanhasta luopuessa avautuu uusia mahdollisuuksia nähdä asioita toisin.

Meille on käynyt niin. Yritystä perustaessa emme arvanneet, että reilun kymmenen vuoden kuluttua olisimme työn ja toiminnan muotoilutoimisto, ja että työllistämme huippuosaajia insinööreistä muotoilijoihin. Sitä me nyt teemme, yhdistämme suurella sydämellä ihmiset, tiedon ja teknologian.

Risto Reinikka
CEO
risto.reinikka@integral.fi
+358 (0)50 598 2837

Katso kaikki julkaisumme

Onnistu työssäsi ja kehitä yrityskulttuuriasi. Ymmärrämme liiketoimintaa monesta näkökulmasta ja tiedämme, miten palvelut pelaavat yhteen. Haluamme, että pärjäät kilpailijoitasi paremmin.

Kysy pois niin ei jää vaivaamaan

Laita viestiä meille ja homma etenee. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Mahtavaa! Viestisi on nyt matkalla meille.
Hitto! Jokin on pielessä. Yritä uudelleen tai soita meille +358 9 8862 7000