Contact center-ratkaisut

Contact center-työkalun avulla tarjoat parempaa palvelua kaikkien käytössänne olevien kanavien kautta, kuten email, chat sekä puhelin. Asiakkaan kontaktihistorian ja asiakasprofiilin tiedot yhdistämällä autat asiakasta paremmin ja olet tietoinen tapahtuman tilanteesta.

Asiakaspalvelu kohtaa ja tuntee asiakkaat entistä henkilökohtaisemmin, jolloin voitte keskittyä aitoon vuorovaikutukseen. Voitte palvella asiakkaitanne tehokkaasti kaikissa kanavissa, sosiaalinen media mukaanlukien. Kontaktihistoria kertyy kaikista asiakaspalvelutapahtumista. Tarjoamme erilaisia contact center-ratkaisuja, kuten SAP BCM, Unify, Merlin, TAiKA sekä oTTo-palveluvaihde.

Contact center-palvelun hyödyt

Contact center-palvelun avulla asiakkaistanne huolehditaan mahdollisimman hyvin ja asiat saadaan ripeästi hoidettua oikeassa järjestyksessä. Vastausajat pysyvät lyhyinä ja sähköpostit käsitellään nopeasti, jolla on suora vaikutus asiakastyytyväisyyteen. Asiakaspalvelun kasvavia trendejä ovatkin monikanavaisuus, rutiiniasioinnin automatisointi ja helppous. Kehityksessä korostuu tietysti myös teknologian merkitys.

Laadukkaampaa asiakaspalvelua ja tyytyväisempiä asiakkaita

1. Perinteisestä asiakaspalvelusta kohti ihmisten palvelemista
2. Opi tuntemaan asiakkaasi ja hänen tarpeensa henkilökohtaisesti
3. Pilvipalveluna toimiva ratkaisu ei vaadi suuria alkuinvestointeja
4. Resurssien johtaminen helpottuu
5. Panosta palvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen

Hyödynnämme palvelun rakentamisessa olemassaolevia tietojärjestelmiänne, jolloin saavutetaan sekä aika- että resurssisäästöjä. Ratkaisut voivat tarvittaessa olla myös sijaintiriippumattomia, jolloin contact center-agentit sijaitsevat eri toimipisteissä.

Kiinnostaako Contact Center -ratkaisu tai puhelinjärjestelmän uusiminen?

Lataa tästä maksuton viestintäratkaisun ostajan opas.

Oletko kiinnostunut chat-palvelusta kotisivuillenne? Tarjoamme oTTo-, TAiKA- sekä Merlin-ratkaisuihin myös chat-lisäpalvelua. Lue lisää chat-ratkaisuista. 

« Paluu

Suosittelijat

30.6.2016

Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti

Pikkujätti on suurin lasten ja nuorten lääkäripalveluja tarjoava suomalainen, yksityinen lääkäriasemaketju Etelä-Suomessa. Olemme olleet Pikkujätin kumppani asiakaspalveluratkaisujen tuottajana jo...

Lue lisää »


OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!

[recaptcha]