IT-muutto

Edessä muutto?

Muutto on yritykselle loistava mahdollisuus uudistua ja luopua turhasta. Asiantuntija osaa neuvoa, mikä on tietokoneiden ja muun tekniikan osalta siirtämisen arvoista ja mikä ei. Kun ulkoistat tekniikan muuton asiantuntijoille, voit keskittyä olennaiseen ilman toimintakatkoja.

Onnistu yrityksen IT:n muuttossa

Yritysmuutossa haasteena on  palveluiden takaaminen ja työskentelyn mahdollistaminen ilman katkoja. Samalla pitäisi pitää huolta, ettei muutto uhkaa yrityksen tietoturvaa.

Ennakointi on IT-muuton salaisuus. Tekniikan ja palvelimien muutto vie huomattavasti kauemmin kuin yksityisessä muutossa. Varaamalla tarpeeksi aikaa vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja kuluilta.

Säästä hermoja turvautumalla asiantuntijoihin. Tekniikan muutossa virheet ja kiire voivat tulla kalliiksi. Kun ulkoistat tekniikan muuton asiantuntijoille, voit keskittyä muihin asioihin.

Muutto on tilaisuus uudistua. Asiantuntija osaa neuvoa, mikä on siirtämisen arvoista ja mikä ei.

Autamme kartoittamaan yrityksellesi turhat ja myös tarpeelliset palvelut. Pidämme huolen, että onnistut tekniikanmuutossa tyylikkäästi ilman stressiä.

Palvelumme

Integral auttaa sinua muuttamaan yrityksesi tekniikan. Voimme hoitaa koko tekniikan muuton tai rajatun osa-alueen niin sovittaessa. Integralilta saa konsultointi- ja suunnittelupalveluita sekä tietoliikenne ja -tekniikkapalveluita. Muuttoapu voidaan toteuttaa helposti avaimet käteen -periaatteella.

Ilmainen kartoitus

Integralin IT-muuttopalvelu alkaa tilanteesi kartoittamisella. Ammattilainen osaa esittää sinulle oikeat kysymykset. Riippumattomana ja itsenäisenä toimijana pystymme etsimään sinulle ratkaisut todella laajasta valikoimasta.

Tutustu palveluihimme
Työasemat
Asiakaspalvelun järjestelmät
Microsoft Office 365
Tietoturva
Mobiilivaihde
Palveluvaihde
Työvoiman hallinta
Asiakkaitamme

Ota yhteyttä!

Lähetä tiedustelu ja pyydä ilmaista kartoitusta. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.