Töiden takana: Lauri

3.1.2017

Avaamme muutamassa blogikirjoituksessa mitä kaikkea mielenkiintoista me täällä toimistolla ja kentällä touhutaan ja keiden toimesta. Ensimmäisenä vuorossa Lauri.

Meidän Integralin vauhdikas porukka koostuu monesta tekijästä; on projekti-ihmistä, myyntityyppiä, IT-guruja, muita guruja ja vauhdikkaita monitaitureita, kuten meidän järjestelmäasiantuntija Lauri, joka myös Latena tunnetaan.

Lauri aloitti Integralilla muutama vuosi sitten ja työtehtävät ovat laajentuneet sekä monipuolistuneet vuosien saatossa mukavasti. Olemme kasvaneet ja laajentaneet palveluitamme viime vuosina esimerkiksi yritysostojen myötä, joka näkyy tietysti myös Laurin työmaalla uusina haasteina ja asiakasportfolion kasvuna. Tilannetta Lauri kuvaa omin sanoin näin: ”Itsensä kehittäminen ja uudet mahdollisuudet yrityksen sisällä ovat olleet toimenkuvassa parasta. Myös pääsy suurempiin ja merkittävämpiin asiakasympäristöihin motivoi työssä päivittäin”.

lauriJärjestelmäasiantuntijana Late vastaa esimerkiksi Help Desk-puhelimeen sekä toimii myynnin tukena laitehankinnoissa. Lisäksi työnkuvaan sisältyy vierailut asiakkaiden tiloissa hoitamassa erilaisia it-ongelmia sekä sisäverkkojen ja toimiston ulkoisten verkkojen kehittäminen ja rakentaminen kulloisiinkin tarpeisiin. Asiakkaalla paikan päällä suoritettavat työt ovat Laten mukaan useimmiten työasemavikoja laidasta laitaan, kuten ongelmat näyttöjen kanssa tai sähköpostitileihin liittyviä kysymyksiä. Tehtäviä hoidetaan usein myös etäyhteydellä toimistolta käsin, jolloin ongelmat saadaan nopeasti paikannettua ja hoidettua.

Erilaisten it-haasteiden lisäksi Late hoitaa Office 365 -käyttöönottoprojekteja, joissa onkin mukana aina ideasta toteutukseen saakka. ”Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa tarpeet ja aikataulun projektille ja olen mukana siihen saakka kunnes kaikki varmasti toimii.” kertoo Lauri. ”Työni on täysipäiväistä asiakaspalvelua ja paras mieli tuleekin siitä, kun saadaan ongelmat selvitettyä ja kaikki kuntoon. Tulen monenlaisten ihmisten kanssa toimeen, joka helpottaa ja nopeuttaa asioiden läpivientiä monessa tilanteessa.”

Vapaa-ajallaan Late harrastaa toista vuotta golfia ja tämänhetkinen tasoitus on kuuleman mukaan 9.2. Myös sählyn pelaaminen 5 divarissa sekä salikäynnit tasoittavat mukavasti työpäivien vilskettä.

 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!