Töiden takana: Outi

2.2.2017

Avaamme muutamassa blogikirjoituksessa mitä kaikkea mielenkiintoista me täällä toimistolla ja kentällä touhutaan ja keiden toimesta. Esittelyvuorossa Outi.

Meidän Integralin vauhdikas porukka koostuu monen eri alan osaajasta ja moniosaajasta. Kun paketit on hukassa, liittymäyhteys pätkii tai mielessä on muuten kinkkisiä kysymyksiä, on meillä aina Outi, tuo asiakaspalvelumme timantti.

Ihmiset töiden takana_OutiAsiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä asioista, joka näkyy ja kuuluu ulospäin myös asiakkaidemme suuntaan. Tämän vuoksi onkin onni, että ollaan löydetty näin mainio tyyppi meidän porukkaan.

Asiakaspalvelupäällikön roolissa Outi hoitaa käytännössä kaikki asiakkaisiimme liittyvät asiat, kuten vastaanottaa puhelut ja viestit sekä hoitaa mahdollisia ongelmatilanteita. Työpäivästä iso osa kuluu myös puhelinliittymien parissa sekä yleisesti myynnin monenlaisia toimintoja tukien.

Myynnin tukena oleminen tarkoittaa käytännössä sitä, että Outi hoitaa myyntiryhmäämme koskevat selvitystyöt, tarkistukset ja erilaiset tehtävät, mikä nopeuttaa itse myyntityötä ja parantaa näin koko palveluprosessiamme. Käytännössä siis kaikki myynnin prosesseihin liittyvät selvitykset kulkevat Outin käsien kautta päätyen lopulta oikeille henkilöille silloin kun aika on.

”Jokainen päivä on erilainen ja se on työssä hauskinta! Jatkuva oppiminen ja monenlaisten asioiden tekeminen pitää sopivasti kiireiseinä. Lisäksi asiakkaiden ongelmien ratkomisesta tulee hyvä mieli.” summaa Outi.

Vapaa-ajallaan Outi nauttii läheisten seurasta ja ulkoilusta. Myös vapaaehtoistyö nuorten parissa on erityisen lähellä Outin sydäntä.

Asiakaspalvelumme tavoitat arkipäivisin numerosta 09 8862 7000.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!