Töiden takana: Antti

16.5.2017

Avaamme muutamassa blogikirjoituksessa mitä kaikkea mielenkiintoista me täällä toimistolla ja kentällä touhutaan ja keiden toimesta. Esittelyvuorossa Antti.

Meidän Integralin vauhdikas porukka koostuu monen eri alan osaajasta ja moniosaajasta. Kun asiakastöihin kaivataan uutta ilmettä ja digitaalista näkemystä, tarttuu AD:mme Antti piirtopöydän kynään. Antin käsissä ajatus luontuu niin videoiksi, helppokäyttöisiksi käyttöliittymiksi kuin tarvittaessa myös esitteen muotoon.

Armeijan harmaiden jäätyä taakse Antin oli etsittävä jotakin mielekästä hommaa samalla, kun pohdinnat opiskelujen suhteen hiljalleen kypsyivät. Tie veikin myyntineuvottelijaksi tietokoneiden pariin. Aikansa ATK-laitteita myytyään Antti päätti tavoitella pääsyä luovan suunnittelutyön opintielle.

Hakemus ennakkotehtävineen Taideteolliseen korkeakouluun lähti pariin otteeseen, mutta valitettavasti Arabian ovet eivät innokkaalle, nälkäiselle, joskin tuolloin vielä ilmeisen osaamattomalle nuorelle miehelle auenneet. Antti ei kuitenkaan jäänyt moista murehtimaan, vaan siirtyi toisen varteenotettavan vaihtoehdon, eli ammattikorkeakouluopintojen, pariin.

Vuosi tietojenkäsittelyn parissa vierähti nopeasti, joskin halu visuaalisen suunnittelutyön äärelle kasvoi entistä voimakkammaksi. Samaan aikaan opiskelutoverit osasivat vinkata viestintäalan pääsykokeista, eikä aikaakaan kun opiskelupaikka siirtyi kokonaan uudentyyppiseen koulutusohjelmaan. Viestinnän perusopintojen jälkeen Antti valitsi suuntautumisvaihtoehdokseen 3D-visualisoinnin ja -animaation, jonka käyttömahdollisuuksiin oltiin, esim. arkkitehtuurin sekä teollisen muotoilun saralla, jo vuosituhannen vaihteen tienoilla yleisesti herätty.

antti_750x1000TV-alalta markkinointiviestinnän hommiin

Työharjoittelun kautta Antti päätyi TV- ja elokuva-alan digitaalisiin jälkituotantotehtäviin 3D-animaattoriksi ja graafiseksi suunnittelijaksi. Vuosien saatossa CV on kuitenkin karttunut niin teollisuusalan, päivittäistavarakaupan, hotelli- ja ravintola-alan kuin ICT-alankin markkinointiviestinnällisistä työtehtävistä.

Nykyisessä työssään meillä Integralilla Antti vastaa mm. visuaalisesta sisällönsuunnittelusta ja -tuotannosta sekä monipuolisista asiakasprojekteista. Antti aloitti hommat keväällä 2017 ja kuvailee vauhtiin päässyttä työrupeamaansa näin: ”Työ on äärimmäisen inspiroivaa, monipuolista ja heti ensimmäisestä päivästä lähtien tekemisessä on ollut kaipaamaani sykettä. Integralin monipuolinen palvelutarjoama takaa sen, että haasteita, mahdollisuuksia sekä tilaisuuksia uuden oppimiseksi ja oman ammattitaidon edelleen kehittämiseksi on riittämiin. Sekä palveluntarjoajana että asiantuntijaorganisaationa Integral on oikea valinta ammattilaiselle, joka uskoo muutokseen ja osaa iloita onnistumisista.”

Työn ohessa kouluikään ennättäneet lapset pitävät Antin arjen kiireisenä ja muu vapaa-aika kuluukin yleensä lenkkipoluilla sekä fillarireissuilla. Toki konsolipelejä tulee näpelöityä, musiikkia kuunneltua ja leffoja katseltua aina kuin suinkin mahdollista. Eli usein.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!