Töiden takana: Mikael

7.4.2017

Avaamme muutamassa blogikirjoituksessa mitä kaikkea mielenkiintoista me täällä toimistolla ja kentällä touhutaan ja keiden toimesta. Meidän Integralin vauhdikas porukka koostuu monen eri alan osaajasta ja moniosaajasta. Mikäli kone ei toimi tai olet aikeissa tuikata tuntemattoman usb-tikun koneeseen, tulee väliin järjestelmäasiantuntijamme Mikael.

”Selatessani opinto-oppaan valikoimaa kävi pian selväksi, että tuotantotalousinsinöörin homma kuulostaa mielenkiintoiselta”, kertoo Mikael. Opintojen edetessä Mikael alkoi etsimään oman alan hommia ja tätä kautta tie Integralille aukesi, kun yritykseemme etsittiin muutoksenhallinta- ja ITIL-projektien vetäjiä. Toisaalta myyntipuolen asiat kiinnostivat myös ja inssityön Mikael kirjoittikin lopulta ansiokkaasti myyntiprosessien kehittämisestä.

Nykyisin Mikael työskentelee yrityksemme BI-tiimissä vastaten mm. puhelintuesta sekä koulutuksista. ”Suunnittelemme ja toteutamme lisäksi asiakkaiden havaintojen pohjalta uusia raportteja sekä analysoimme datasta tarpeellisia tietoja. Asiakkaamme ovat taitavia käyttämään analytiikkaohjelmistoja ja yhteistyömme kehittyy jatkuvasti.”

mikael-blogiinProsesseja, riskejä ja ratkaisuja

Integralin sisäiset tietoturvaprosessit ovat myös Mikaelin tehtävälistalla. Käytännössä tunnistamme sekä henkilöstöömme että yritykseemme liittyviä kohteita, joissa voi piillä suora tai välillinen riski. Mitä tehdään jos työntekijämme tietokone häviää tai varastetaan? ”Arvioimme siis jatkuvasti riskejä sekä luomme raamit joiden mukaan koko henkilöstömme toimii”, kuvailee Mikael.

Vahva osaamisalueemme on tietenkin myös analytiikka, jota tuodaan jatkuvasti lisää myös sisäisiin prosesseihimme. Tarkoituksena on hyödyntää omassa tekemisessämme kaikkea sitä osaamista mitä meiltä talon sisältä löytyy ja tehdä tämän pohjalta kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka parantavat myös meidän valmiutta vastata asiakkaiden odotuksiin ja tarpeisiin. ”Tämän hetken mielenkiintoisimpia projekteja onkin saada rakennettua meidän sisäistä analytiikkaa ja saada tietoa siitä mitä kaikkea voidaan omissa prosesseissamme kehittää.” kertoo Mikael.

Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu insinöörien vakiosetti eli tietokoneet ja pelaaminen. Erilaista kodinelektroniikkaa voi myös päivittää ja viritellä jatkuvasti. Näiden lisäksi Mikael harrastaa kesäaikaan fillarointia ja golfia, sen sijaan talvisin kutsuvat vuoret ja skimbareissut.

« Paluu

OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!

[recaptcha]