Kesä Integralilla – Johannes

5.7.2018

Integralilla touhutaan toimistolla päivästä toiseen kaikkea laidasta laitaan. Integralin toimistolla koneistoa pitävät käynnissä monet eri alojen osaajat, mutta välillä toimistolle astuu vähän tavallisesta poikkeavaakin työntekijää – kuten minä, tämän blogitekstin kirjoittaja, kesätyöntekijä Johannes.

Olen 17-vuotias lukio-opiskelija ja tulin ensimmäistä kertaa Integralille yhdeksännellä luokalla kahdeksi viikoksi TET:iin. TET osoitti minulle välittömästi, että Integral on täynnä ystävällisiä ja mukavia oman alansa osaajia, jotka ottavat kaikki uudet työntekijät vastaan lämmöllä ja ilolla. Silloin päätin, että kesätyöpaikkaa tässä on haettava. Koska TET oli onnistunut hyvin, niin toivomukseni kesätyöpaikasta otettiin hyvin vastaan. Peruskoulun päätyttyä pääsinkin sitten Integralille tekemään kesätöitä kahdeksi viikoksi. Ja loppu onkin historiaa.


Olen nyt toista kesää Integralilla, enkä keksi mitään asiaa johon en olisi Integralilla tyytyväinen. Työkaverit ovat alusta saakka olleet todella mukavia, ja olen saanut nauttia työstäni 110% tehokkuudella. Olen saanut puuhailla kaikenlaista mielenkiintoista täällä ollessani mm. sopimusten järjestelyä ja puheratkaisujen kanssa auttamista erinäisissä tehtävissä. Tällä hetkellä päivittelen Integralin some-kanavista mm. Facebookia, Twitteriä ja Instagramia.

Lukion jälkeen olen ajatellut suuntaavani kohti Helsingin yliopiston lääketieteellistä, joka heijastuu ainevalintoihini. Luen pitkää matematiikkaa, biologiaa, kemiaa ja fysiikkaa lääkistä varten, ja näiden lisäksi kolmea kieltä pitkänä: englantia, ruotsia ja saksaa. Vapaalla ollessa lukio-opiskelu vie aikaa ja ohessa olen kiinnostunut osakesijoittamisesta ja tietokonepelien pelaamisesta. Pelaan myös tennistä harrastuksenani kerran viikossa.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!