Slack – vastaisku sähköpostitulvalle

20.5.2016

Slackia pidetään monesti vielä hieman outona viestivälineenä, mutta tuo sähköpostia huomattavasti ketterämpi ja nopeampi kommunikointitapa on eittämättä lyönyt läpi Suomessakin. Slackin slogan ”Be less busy” pitää oivallisesti paikkansa, kun yrityksen sisäinen sähköpostiviestintä saadaan pikaviestimen avulla nopeasti kuriin ja tehokkaammaksi. Käytännössä Slack on chat-palvelu, joka toimii ketterästi niin selaimella kuin mobiilissakin. Käyttäjän kannalta Slackin parhaimpia piirteitä on sen ehdottomasti helppokäyttöisyys.

slackSlackillä voidaan hoitaa kahdenkeskiset keskustelut tai määritellä viestien ja tiedostojen vastaanottajiksi tietty joukko työkavereita. Toimistossa Slack vähentää turhaa reissaamista työpisteiden välillä, kun juttukaverit ovat napinpainalluksen päässä – etätyön viestintähaasteista puhumattakaan.

Slackiin kannattaa rakentaa eri kanavat erityyppiselle viestinnälle. Esimerkiksi oma kanava myyntiporukalle, markkinoinnille, projekteille tai toimiston yleiselle hassuttelulle. Näin viestit eivät huku kuin sähköposti viestimassaan konsanaan, vaan tärkeät tiedot on helppo poimia nopeasti nähtäväksi. Kanavissa voi viestien lisäksi jakaa linkkejä tai tiedostoja.

Hakutoiminto Slackissä käydyistä keskusteluista, linkeistä tai liitetiedostoista käy näppärästi. Myös integraatiot eri palveluihin on toteutettu varsin tyylikkäästi.

Slackin peruskäyttö on ilmaista, mutta tarpeen vaatiessa käyttöön voi ostaa myös pidemmälle mietittyjä lisäominaisuuksia kohtuullisella kuukausimaksulla.

Lisätietoja https://slack.com/

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!