Töiden takana: Pekka eli Peksu

27.12.2017

Avaamme muutamassa blogikirjoituksessa mitä kaikkea mielenkiintoista me täällä toimistolla ja kentällä touhutaan ja keiden toimesta.

Meidän Integralin vauhdikas porukka koostuu monen eri alan osaajasta ja moniosaajasta. Mikäli sinulla on ongelmia, kysymyksiä tai kaipaat tennisvinkkejä, auttaa monitietäjämme ja avainasiakaspäällikkömme Pekka. Kotoisammin Peksu eli Pekko.

Eletään iloista 1970-lukua Helsingin sykkeessä. Tolppakorot kopisevat ja ruskeat vakosamettihousut viuhuvat pitkin Esplanadin katuja. Toinen toistaan komeampiin pulisonkeihin kiinnittyy joulukuiselta taivaalta tippuvia lumihiutaleita. Lahjapaketteihin sujahtaa Abban ja Sex Pistolsin viimeisintä huutoa olevia C-kasetteja. Mikroprosessorejakin on jo alettu käyttämään kulutustuotteissa, toki näistä uutuuksista Pekka on vielä autuaan tietämätön.

Muutaman vuoden ikäisenä Pekan perhe muuttaa Espooseen, jossa riittää peltoja ja metsiä temmellyskentäksi vauhdikkaalle nuorelle pojalle. Vuodet vierivät kuin siivillä Maxi-marketissa seikkaillessa ja pian koittaa aika lähteä kohti omaa kotia ja opiskeluja. Pekka kokoaa rohkeutensa, jättää kotikaupunkinsa taakseen ja hyppää kohti tuntematonta. Itä-Helsinki, tuo espoolaisen Amsterdam, muuttuu muutamaksi vuodeksi Pekan majapaikaksi.

Peksu ensimmäisten valmistuneiden tradenomien joukossa

Tradenomin opinnot etenevät jouhevasti samalla kun Pekka pääsee teroittamaan myyntiosaamistaan tunnetussa suomalaisessa tavaratalossa. Asiakkaat pitävät ammattitaitoisesta ja supliikista nuoresta herrasta.

Tulevaisuuden suunnitelmat alkoivat hahmottua yhä selvemmin. Ei aikaakaan kun ensimmäinen täysipäiväinen työpaikka lohkeaa puhelin- ja tietoliikennepalveluja tarjoajan yrityksen leivistä. Vuonna 1995 Pekka valmistuu tradenomiksi ensimmäisten tutkinnon suorittaneiden joukossa.

Integral perustettiin vuonna 2005 ja tästä parin vuoden päästä hyppäsi Pekkakin mukaan toimintaan. Pekka on käytännössä nähnyt koko yrityksen kehityskaaren aloittelevasta yrityksestä aina tähän päivään saakka.

”Alussa hyppy tuntemattomaan hieman kauhistutti sekä muutos ison yrityksen turvasta pieneen start uppiin. Kehitys on kuitenkin ollut huikeaa ja vaikeistakin ajoista on selvitty yhdessä. Integralin porukka pitää yhtä, tuntee hyvin toisensa ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Meidän asiakkaatkin ovat viihtyneet matkassa mukana lukuisia vuosia.” tiivistää Pekka kymmenen vuoden kokemuksensa.

Pekan peruspäivä koostuu asiakkaiden kanssa kommunikoinnista, tarpeiden kartoituksesta sekä asiakassuhteiden syventämisestä. Avainasiakaspäällikön roolissa tärkeintä on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa pintaa syvemmältä, jolloin pystytään tarjoamaan aidosti hyödyttäviä ratkaisuja sekä ymmärretään mahdolliset kipupisteet.

”Digitaalisuus muuttaa jatkuvasti myynnin roolia ja markkinointi on noussut menestymisessä entistä tärkeämpään rooliin. Ostamisen tulee olla helppoa” kertoo Pekka.

Vapaa-ajallaan Pekkaa voi nähdä lenkkipoluilla, kuntosalilla sekä tennis- ja jalkapallokentillä, vähintääkin kannustajan roolissa.

 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!