Vinkkejä mobiilivaihdetta harkitsevalle

27.12.2018

Mobiilivaihde on käytännössä mobiilisovellus, jonka avulla hallitaan yritykseen saapuvia puheluita. Mobiilivaihde vastaa ominaisuuksiltaan perinteistä puhelinjärjestelmää, mutta on käytettävissä matkapuhelimella.

Mobiilivaihde tarvitsee toimiakseen käytännössä vain matkapuhelimen ja matkapuhelinverkon. Vaihteen käyttöönotto on helppoa eikä vaadi esimerkiksi raskaita järjestelmähankintoja. Myös yrityksen nykyiset pöytä- ja soft phone -puhelimet voidaan helposti liittää osaksi mobiilipalvelua.

Asiakaspalvelun ja tavoitettavuuden parantamiseen

Mobiilivaihde on kustannustehokas ratkaisu yrityksen palvelukyvyn ja tavoitettavuuden kehittämiseen. Asiakaspalvelu sekä muut mobiilivaihdetta hyödyntävät työntekijät voivat varmistaa tarvittaessa mobiilisovelluksen avulla esimerkiksi toistensa läsnäolotiedot. Vaihde tunnistaa milloin työntekijät ovat parhaiten tavoitettavissa ja puhelut osataan ohjata heti oikealle henkilölle. Vaihde mahdollistaa lisäksi pikaviestien lähettämisen palvelua hyödyntävien henkilöiden kesken.

Mobiilivaihteen avulla voidaan tallentaa myös tiedotteita sekä käynnissä olevia puheluita. Mahdollisia ruuhkatilanteita mobiilivaihde helpottaa tarjoamalla takaisinsoittotoiminnon, jolloin asiakkaan ei tarvitse odottaa jonossa.

Asiakaspalvelun raportointi kuntoon

Mobiilivaihteeseen on saatavilla raportointitoiminnallisuus, jonka avulla saat kattavia raportteja esimerkiksi puheluiden kestoista. Raporttien parametrit voidaan määritellä itse, kuten vastausprosentti, tarjotut puhelut, eri numeroista saapuneiden puheluiden määrä, vastatut puhelut, luopuneet puhelut sekä puhelun keskimääräinen kesto.

Mobiilivaihteen yhdistäminen ulkopuolisiin palveluihin

Mobiilivaihde on integroitavissa myös ulkopuolisiin palveluihin, kuten CRM-järjestelmään tai kalenteriin. Integraatioiden avulla tieto siirtyy suoraan ohjelmistojen välillä, jolloin esimerkiksi CRM-järjestelmästä on nähtävillä kuinka usein asiakkaat soittavat yritykseen ja minkälaisista asioista asiakkaiden kanssa keskustellaan.


Mobiilivaihteen hyötyjä

1. Operaattorivapaa: mobiililiittymiä tai yritysnumeroita ei tarvitse vaihtaa mobiilivaiheen vuoksi
2. Integroitavuus muihin järjestelmiin: kerää ja hyödynnä tietoa läpi järjestelmien
3. Helppo käyttöönotto: Mobiilivaihde ei edellytä investointeja tai vaativia asennuksia
4. Liiketoiminnan kehittäminen ja raportointi: asiakaspalvelun parantamisella on merkittäviä etuja koko liiketoimintaan


Lisätietoa mobiilivaihteesta löydät täältä. 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!