Tiesitkö, että käytät turvatonta ja vanhaa selainta?
Internet Explorer selain ei ole enää tuettu ja sitä ei pitäisi käyttää.
Voit selata sivustoamme esimerkiksi seuraavilla selaimilla:
Chrome
Firefox
Edge
Integral Oy - myynti@integral.fi - +358 9 8862 7000
ICT-palvelut
Asiakas
Referenssi
Asiantuntijapalvelut

Eiran Sairaala ulkoisti tietohallintonsa

IT-tukemme palvelee kaksikielisesti, mikä on Eiran Sairaalan kaltaiselle organisaatiolle merkittävä lisäarvo.

Asiakas:
Eiran Sairaala

Eiran Sairaala ulkoisti
tietohallintonsa

Eiran Sairaalan toiminta on laajentunut tasaisesti vuosien ajan, ja palveluita digitalisoidaan jatkuvasti entistä paremmin nykypäivän tarpeita vastaaviksi. Tietohallinnon ja IT-tuen suunnitelmallinen kehittäminen onkin ollut yhtenä merkittävänä kohteena Eiran Sairaalan toimintastrategiassa.

Eiran Sairaala etsi vastuullista ja laajan osaamisalueen omaavaa kumppania vastaamaan tietohallintopalveluista kokonaisvaltaisesti. Integral valikoitui haastateltavaksi ensin suositteluiden kautta ja sittemmin vakuuttavalla portfoliolla. IT-tukemme palvelee lisäksi kaksikielisesti, mikä on Eiran Sairaalan kaltaiselle asiantuntijaorganisaatiolle merkittävä lisäarvo.

Eiran Sairaalan IT-ympäristö on laaja ja verrattain haastava ympäristö. Se on vaatinut taakseen tarkan määrittelyn sekä kattavan tietoturvan, sillä esimerkiksi potilassuojalaki määrittelee käytäntöjä potilasdatan säilyvyydestä sekä jatkuvuudesta. Tiedon on oltava aina saatavilla ja ajantasaista.

Tietoliikenteen ja verkkoyhteyksien on toimittava häiriöttä, sillä mm. laboratoriolähetteet, digitaalinen röntgen, ajanvaraukset, e-reseptit, Kanta-palvelut sekä sähköiset lähetteet eri lääkäriasemien ja sairaaloiden välillä kulkevat verkkopalveluiden kautta.

Lyhytkin käyttökatkos verkkoliikenteen toiminnassa voi pahimmillaan kertautua pitkinä odotusaikoina sekä kasvavina kustannuksina. Integral vastaa Eiran Sairaalan tietoverkon toimivuudesta sekä tietoturvasta. Lisäksi palvelin- ja työasemaympäristöt sekä normaalit toimistosovellukset, kuten sähköposti, sisältyvät toimintamme piiriin.

IT-tukemme palvelee kaksikielisesti, mikä on Eiran Sairaalan kaltaiselle organisaatiolle merkittävä lisäarvo

Tietohallinnon ulkoistaminen Integralille on yksinkertaistanut prosesseja kokonaisuudessaan, sekä tuonut lisää osaamista etenkin tekniselle puolelle. Lisäksi Integralin IT-tiimi kykenee tarjoamaan uusia näkökulmia ja syvempää ymmärrystä tulevaisuuden tarpeista ja haasteista, mikä minimoi riskejä ja helpottaa kustannusten ennustamista. Integralin tietohallintoasiantuntija on paikalla Eiran Sairaalan tiloissa aina kerran viikossa tai sopimuksen mukaan.

Integralin näkökulmasta yhteistyö on äärimmäisen mielenkiintoinen ja vaatii aktiivista seurantaa niin tietosuojan kuin palveluiden häiriöttömän toiminnan osalta. Eiran Sairaalan tuottamien palveluiden ollessa erityisen kriittisiä, tulee kaiken siirrettävän ja kerättävän datan olla luotettavaa sekä palveluiden toimia jatkuvasti. Olemme mukana kehittämässä Eiran Sairaalan sisäisiä mittareita BI-työkaluja ja prosesseja hyödyntäen.

Eiran Sairaalan IT-ympäristöä kehitetään ja digitalisoidaan jatkuvasti paremman ja sujuvamman asiakaspalvelun takaamiseksi.

”Olen poikkeuksellisen tyytyväinen Integralin valintaan. Harvoin olen ollut näin tyytyväinen ulkopuoliseen partneriin. He osaavat asiansa ja ellei yksi henkilö tiedä tiettyä toimintoa, heiltä löytyy aina joku asiasta tietävä. Myös palveluasenne on kohdillaan – kaikki tapaamani integralilaiset ovat nopeita, joustavia ja ylipäänsä hyviä tyyppejä. Heillä on hyvä kyky hahmottaa kokonaisuus ja toiminta on systemaattista.”

Nella Ginman-Tjeder
Eiran Sairaalan toimitusjohtaja

link
Eiran Sairaala
Ratkaisuja kaikkiin työympäristöihin

Toteutamme ICT- ja ohjelmistoratkaisuja kaikkiin ympäristöihin

Maailma muuttuu nopeasti ja teknologia sen mukana. Varmista työsi sujuminen ylläpitämällä liiketoimintaasi. Sinun ei tarvitse tietää miten.

Missä voisimme auttaa sinua? ICT-palvelut, Ohjelmistopalvelut, asiantuntijapalvelut ja IoT

Asiakkaitamme:
Vates ry
Liikelaitos Stara
Remeo Oy
Työeläkeyhtiö Elo
Tammenlehvän Perinneliitto ry
Sweco Finland Oy
Leirikesä ry
Stella Kotipalvelut Oy
SRV Yhtiöt Oyj
Gaius-säätiö sr
Pylon Rakennus Oy
Nissan Nordic Europe Oy
Kiinnostuitko? Laita viesti myyntiimme tästä

Miten käsittelemme tietojasi? Katso tästä »

add_circle_outline
Lisää yhteystiedot
Kiitos! viestisi on nyt matkalla meille.
Auts! tapahtui virhe. Yrittäisitkö uudelleen?