Tiesitkö, että käytät turvatonta ja vanhaa selainta?
Internet Explorer selain ei ole enää tuettu ja sitä ei pitäisi käyttää.
Voit selata sivustoamme esimerkiksi seuraavilla selaimilla:
Chrome
Firefox
Edge
Integral Oy - myynti@integral.fi - +358 9 8862 7000
ICT-palvelut
Asiakas
Referenssi
Asiantuntijapalvelut

Suomen Sydänliitto nykyaikaisti IT-palvelut ulkoistamalla

IT-ulkoistus on mahdollistanut työtapojen tehostamisen sekä IT-palveluiden päivittämisen nykypäivään maltillisilla kustannuksilla.

Asiakas:
Suomen Sydänliitto

Suomen Sydänliitto nykyaikaisti IT-palvelut ulkoistamalla

Suomen Sydänliiton organisaatiossa tapahtui uudistuksia, joiden yhteydessä huomattiin IT-ympäristön olevan päivittämisen tarpeessa. Yli 60 vuotta toimineelta liitolta löytyi useita kehityskohteita liittyen IT-palveluiden nykyaikaistamiseen sekä esimerkiksi konekannan yhtenäistämiseen. Integralilla on pitkä kokemus myös liittojen IT-ulkoistuksista, joten keskustelut saatiin nopealla aikataululla käyntiin.

Yhteistyö ulkoistuksen tiimoilta aloitettiin nykytilanteen kartoituksella sekä selvityksellä mahdollisista korjaus- ja päivitystoimenpiteistä. Suomen Sydänliiton verkko- ja palvelinympäristö siirrettiin Integralille ylläpidettäväksi, henkilöstön tietokoneiden kunto kartoitettiin ja siirrettiin samalla elinkaarihallinnan piiriin. Lisäksi IT-tukipalvelut siirtyivät Integralin tiimin hoidettaviksi. Käytännössä Suomen Sydänliiton tarpeisiin koostettu tiimi tukee liittoa kaikissa IT-asioissa toimistoaikoina sekä nimetty henkilö viettää viikoittain kokonaisen työpäivän Suomen Sydänliiton tiloissa IT-asiantuntijan roolissa.

Työn tehostuminen tuo kustannussäästöjä


IT-ulkoistus on mahdollistanut työtapojen tehostamisen sekä IT-palveluiden päivittämisen nykypäivään maltillisilla kustannuksilla. Integral huolehtii kokonaisvaltaisesti IT-palveluiden tasosta, kuten erilaisista päivityksistä ja mahdollisista laitehankinnoista. IT-ympäristö pysyy jatkuvasti ajantasaisena ja tietoturvallisena.

Suomen Sydänliitto on IT-ulkoistuksen myötä kyennyt siirtämään omat IT-resurssinsa palveluiden kehitystyöhön. Ulkoistuksen ansiosta on jäänyt enemmän aikaa pohtia esimerkiksi liiton digistrategiaa, joka näkyy entistä parempana palveluna asiakkaiden ja sidosryhmien suuntaan. Samalla ammattitaito perinteisen IT-palveluiden parissa on kasvanut Integralin tiimin astuttua mukaan toimintaan. Suomen Sydänliiton IT-tuesta ja ylläpidosta vastaa aina tuttu, liitolle nimetty tiimi, joka on hyvin tavoitettavissa. Yhteyshenkilöt pysyvät samana ja ymmärrys liiton toiminnasta ja tarpeista kasvavat jatkuvasti.

”Olemme saaneet Integralista keskustelukumppanin työntekemisen muutokseen sekä ylipäätään tekniikan kehittymiseen liittyen. On hienoa, että on löytynyt sparrausapua siihen, kuinka meidän olisi kannattavaa kehittää omia työkalujamme nykytyön mahdollistamiseksi. Maailma muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, joten luotettavan asiantuntijan ajatukset mahdollisista suunnista tulevat tarpeeseen.”

"On hienoa, että on löytynyt sparrausapua siihen, kuinka meidän olisi kannattavaa kehittää omia työkalujamme nykytyön mahdollistamiseksi. Maailma muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, joten luotettavan asiantuntijan ajatukset mahdollisista suunnista tulevat tarpeeseen."


Ville Salo
Talousjohtaja
Suomen Sydänliitto ry

link
Suomen Sydänliitto
Ratkaisuja kaikkiin työympäristöihin

Toteutamme ICT- ja ohjelmistoratkaisuja kaikkiin ympäristöihin

Maailma muuttuu nopeasti ja teknologia sen mukana. Varmista työsi sujuminen ylläpitämällä liiketoimintaasi. Sinun ei tarvitse tietää miten.

Missä voisimme auttaa sinua? ICT-palvelut, Ohjelmistopalvelut, asiantuntijapalvelut ja IoT

Asiakkaitamme:
Stella Kotipalvelut Oy
Freska Finland Oy
Hairmail Oy
Auramo Oy
Nissan Nordic Europe Oy
Tanssikoulu DCA
Porin kaupunki
Liikelaitos Stara
Vates ry
Laattapiste Oy
Barona Henkilöstöpalvelut Oy
Gaius-säätiö sr
Kiinnostuitko? Laita viesti myyntiimme tästä

Miten käsittelemme tietojasi? Katso tästä »

add_circle_outline
Lisää yhteystiedot
Kiitos! viestisi on nyt matkalla meille.
Auts! tapahtui virhe. Yrittäisitkö uudelleen?