Omavalvonta

Toimitamme IoT-palveluita omavalvonnan tueksi. Palvelumme sisältää mitta-anturin, datasiirron sekä käyttöliittymän. Mittauksesta saatuja tietoja voidaan katsella niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin. Palvelumme soveltuvat esimerkiksi apteekeille, ravintoloille, kioskeille ja päivittäistavarakaupoille.

Omavalvonnalla tarkoitetaan viranomaisten (Evira, Valvira) edellyttämiä elintarvike- ja lääketurvallisuuden ylläpitomenettelyjä, joilla alan toimijoita velvoitetaan tuottamaan palvelunsa kontrolloidusti ja laadukkaasti. Omavalvonnan avulla pyritään varmistamaan, että esimerkiksi lääkkeiden säilyttäminen täyttää sille asetetut vaatimukset ja toimija hallitsee toimintansa riskit.

Automatisoitu omavalvonta säästää aikaa sekä vähentää virheitä

Tuotteiden säilytysohjeissa on määritelty säilyttämiseen liittyvät lämpötilarajat, joiden toteumista seurataan omavalvonnalla säännöllisesti. Haasteeksi voi kuitenkin muodostua henkilökunnan aktiivisuus sekä muistin varassa toimiminen, jolloin inhimillisiä unohduksia lämpömittareiden lukemisessa ja lukemien kirjaamisessa voi sattua helposti.

Tarjoamme automatisoitua lämpötilanmittausta omavalvonnan tueksi. Laitteemme mittaavat esimerkiksi kylmiön lämpötilaa ympäri vuorokauden. Mitattuja lukemia pystytään tarkkailemaan myös jälkikäteen pidemmältä aikaväliltä.

Lämpötilatieto tallentuu tietoturvalliseen pilvipalveluumme ja on seurattavissa helppokäyttöisestä näkymästä aina ajasta ja paikasta riippumatta. Voit itse hallinnoida ketkä henkilöt pääsevät katsomaan tietoja, asettamaan hälytysrajoja sekä raportoimaan tietoa eteenpäin.

 

Palvelu esimerkiksi apteekeille ja ravintoloille

Tällä hetkellä palveluitamme lämpötilan ja kylmäketjun seurantaan hyödyntävät esimerkiksi apteekit ja ravintolat. IoT-mittarit soveltuvat hyvin jää- ja kylmäkaappien sekä pakastinarkkujen lämpötilan seurantaan.

Sähkökatkon aikana tai kylmäkaapin oven jäädessä raolleen, voi lämpötila nousta yli asetetun rajan. Hälytysrajan ylittyessä lähettää palvelumme automaattisesti hälytysviestin määritellyille vastaanottajille. Näin ehditään reagoimaan ajoissa ja analysoimaan mihin saakka lämpötila ehti nousemaan ja ovatko esimerkiksi lääkkeet vielä myyntikelpoisia.

Omavalvontapalvelumme sisältävät:

1. Laitteen
2. Liittymän
3. Hallintaportaalin
4. Mobiilisovelluksen

Mittaamisen automatisointi säästää työaikaa muihin tehtäviin. Automaattinen hälytysraja ilmoittaa heti poikkeamista.

 

IoT-laitevalikoimamme löydät täältä »

Mittarit omavalvontaan

Tällä hetkellä tarjonnastamme löytyvät seuraavat omavalvontaan soveltuvat anturit ja laajennamme valikoimaamme jatkuvasti:

• Lämpötila-anturi
• Lämpötila-kosteusanturi

INiOT-asiakkaamme – lataa maksuton mobiilisovellus

Kehitimme IoT-asiakkaillemme INiOT-mobiilisovelluksen, jolla seuraat IoT-laitteittesi tuottamaa tietoa tunti-, vuorokausi-, viikko- ja kuukausitasolla. Sovelluksen avulla näet reaaliaikaisen kokonaiskuvan mitattavista kohteista sekä raja-arvojen tilasta. Sovellus näyttää IoT-laitteiden tuottaman mittausdatan graafisessa muodossa ja mahdollistaa mukautetun ajanjakson arvojen tarkastelun.

Mobiilisovellus on ladattavissa Google Playn kautta Android 6.0 ja uudemmille versioille sekä AppStoren kautta iOS 9.0 ja uudemmille versioille. Ladattavissa seuraavilla selaimilla: Chrome, Edge, Firefox sekä Safari. INiOT-sovelluksen käyttö edellyttää voimassa olevia FoxerIoT-tunnuksia.

 

 

 

Oletko kiinnostunut IoT-palveluista?

Lataa maksuton opas IoT:n hyödyistä ja vaihtoehdoista.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!