Planera on rakennus- ja taloteknisen suunnittelun erikoistoimisto

Planera tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisumalleja sekä suunnitteluun että rakentamiseen. Suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä, jolloin hankkeen kokonaisuus sekä laatu- ja kustannustavoitteet ovat kaikille yhteiset aina projektin alusta saakka.

Planeran toimistolla työskentelee kaikkiaan parisenkymmentä henkilöä erilaisissa tehtävissä. Asiantuntijaorganisaatiossa työasemien ja verkkoyhteyksien on toimittava häiriöttä ympäri vuorokauden, sillä lyhytkin käyttökatkos syö työtehoja ja hankaloittaa tehtävien organisointia.

Planeralla huomattiin, että erilaisia työtä haittaavia teknisiä häiriötilanteita ilmaantui toistuvasti. Ongelmatilanteiden selvittely aiheutti paitsi vaivaa, myös jatkuvaa laskutusta palvelun tarjoajan puolelta.

Planera valitsi Integralin Ennakoiva IT-palvelun, joka on kustannustehokas ja kiinteästi hinnoiteltu täyden palvelun IT-tuki. Kokonaisvastuu infra- ja työasemaympäristöstä on Integralilla, joka tuo Planeran kaltaisen asiantuntijaorganisaation toimintaan vaivattomuutta, selkeyttä sekä taloudellisia säästöjä.

IT-ympäristöä seurataan jatkuvasti ja päivitykset hoituvat automaattisesti

IT-ympäristöä seurataan ja arvioidaan häiriötilanteiden varalta ympäri vuorokauden ja mahdollisiin ongelmiin reagoidaan heti. Laitteiden ohjelmistopäivitykset hoituvat automaattisesti ja ohjelmistojen häiriötilanteet ovat hoidossa ennen kuin käyttäjä ehtii niitä vielä huomaamaan.

”Integral on asiantuntevan ja ystävällisen palvelun kumppani. Heidän kanssaan on ilo asioida.”
Johanna Rauhala, Planera Oy

Ennakoiva sisältää kattavan virustorjunnan sekä estää mahdollisten haittaohjelmien pääsyn Planeran ympäristöön. Lisäksi työasemien tiedostot varmuuskopioidaan automaattisesti pilvipalveluun.

Integral Ennakoiva IT-paketin kuukausimaksu sisältää kaikki asiakastuki- ja HelpDesk-palvelut, jolloin Planeran henkilökunta saa mahdollisiin IT-kysymyksiin asiantuntevaa apua aina tarvittaessa joko puhelimitse, sähkäpostitse tai tarpeen mukaan lähitukena.

 

 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!