IT-ulkoistus

Useimmilla organisaatioilla on oma IT-lähituki, jolloin koko toiminta voi olla muutaman henkilön vastuulla. Pienen IT-tiimin voi kuitenkin olla vaikeaa pysyä ajan tasalla jatkuvasti kehittyvästä ympäristöstä, jolloin myös entistä vaativammat tietoturvatarpeet asettavat haasteita.

Ulkoistuspalvelussa otamme kokonaisvastuun asiakkaan IT-ylläpidosta, joka tuo asiakasyrityksen käyttöön useamman kuin yhden ihmisen osaamisen ja täyden ammattitaidon. Ulkoistuksessa jaetaan IT-ympäristöön liittyvät riskit huolehtien ympäristön jatkuvasta turvallisuudesta ja kehittämisestä. Ulkoistaminen antaa yritykselle pääsyn ajantasaiseen ja korkealaatuiseen teknologiaan sekä asiantuntemukseen.

shop Kaikki laitteet, verkot ja tukipalvelut yhdestä paikasta

Tarjoamme IT-ulkoistupalveluita aina yksittäisistä osista kokonaisulkoistuksiin asti. Käytännössä tarjoamme esimerkiksi yksittäisen tietoverkon tai palomuurin, mutta myös koko paketin aina laitteista ja tietoturvasta kokonaisvaltaiseen ylläpitoon. Huolehdimme asianmukaisesta dokumentaatiosta kaikissa ulkoistusmalleissa.

straighten Kannamme vastuun puolestasi ja pidämme puoliasi

Otamme vastuun koko organisaationne IT-ylläpidosta. Saatte ulkoistuksen yhteydessä käyttöönne oman IT-päällikön tai isommissa ulkoistuksissa tietohallintojohtajan. Katsomme liiketoimintaanne kokonaisvaltaisesti ja huomioimme mahdolliset IT-ympäristöön kohdistuvat riskit ennakoivasti. Emme ole sidoksissa tiettyihin laitevalmistajiin tai teleoperaattoreihin.

Suunnitelmallisuudella tavoitteisiin

IT-ulkoistusprojekti alkaa aina IT-ympäristönne kattavalla kartoituksella, jonka jälkeen tehdään toimintasuunnitelma. Ulkoistus voi olla kevyt palvelu tai laajempi kokonaisuus tarpeistanne riippuen.

Toteuttamiamme IT-ulkoistuksia

IT-ulkoistuksen hyötyjä

1. Käytössänne on alan parhaimmat osaajat
2. Kustannus- ja aikasäästöjä
3. Yksinkertaisempia prosesseja
4. Riskien hajauttaminen
5. Ajantasainen ja tietoturvallinen IT-ympäristö
6. Laaja-alainen IT-osaaminen
7. Tavoitettavissa oleva IT-palvelu

Olemme sertifioitu Fortinet Silver Partner sekä F-Securen Gold Partner.
Konsultoimme ja autamme parhaiden mahdollisten tietoturva-
sekä tietosuojaratkaisujen etsimisessä yrityksellesi.

IT-ulkoistusasiantuntijamme: kysy maksutonta kartoituskäyntiä

Tomas Forsskåhl

p. 040 578 1941
email

Petri Perkiö

p. 050 594 1122
email

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!