Tiesitkö, että käytät turvatonta ja vanhaa selainta?
Internet Explorer selain ei ole enää tuettu ja sitä ei pitäisi käyttää.
Voit selata sivustoamme esimerkiksi seuraavilla selaimilla:
Chrome
Firefox
Edge
Integral Oy - myynti@integral.fi - +358 9 8862 7000
Julkaisu
Integral.fi

IT on kasvava osa yrityksen liiketoimintaa

IT on niin olennainen osa yritysten tehokkuuden ja kilpailukyvyn mahdollistamisessa, että teknologiaan ja sen hyödyntämiseen on satsattava yrityksissä.

19.9.2022

IT-markkinoiden uskotaan jatkavan kasvamista, vaikka talous ei välttämättä kehity kaikilta osin myönteisesti yhteiskunnassamme. Teknologiat, data ja ohjelmistoratkaisut muuttavat tapaamme tehdä työtä ja tarjota palveluja yritysten loppuasiakkaille. IT on niin olennainen osa yritysten tehokkuuden ja kilpailukyvyn mahdollistamisessa, että teknologiaan ja sen hyödyntämiseen on satsattava yrityksissä.


Markkinoita ohjaavat käynnissä olevat globaalit digitaalisen muutoksen ja liiketoimintaprosessien automatisoinnin trendit, jotka ovat muuttamassa yritysten toimintatapoja. Yritykset tavoittelevat liiketoiminnalleen parempaa skaalautuvuutta, joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Tämä puolestaan edellyttää IT-infran ajantasaisuutta ja palvelujen hallintaa. Yritykset ovat tulleet entistä riippuvaisemmiksi tehokkaista ja ajanmukaisista IT-palveluista ja -infrastruktuurista, mikä lisää hallittujen IT-palvelujen merkitystä eri toimialoilla.


IT-markkinan odotetaan kasvavan tulevina vuosina pilvipohjaisten teknologioiden jatkuvan kehittymisen ja hyödyntämisen sekä yleisen teknologian laajentumisen myötä, joka puolestaan nopeuttaa järjestelmä- ja laitteistopäivitysten tiheyttä. Samanaikaisesti mobiili- ja pilviratkaisujen käyttöönotto on johtanut infrastruktuurin modernisointiin, mikä taas edellyttää tehokkaammin hallittuja IT-palveluja.


Integroitujen tietojärjestelmien ja verkkojen lisääntynyt käyttöönotto lisää yritysten huolta kyberturvallisuuden hallinnasta. Huoli ei ole turha, sillä erilaisten verkkohyökkäysten määrä on kasvanut. Samalla uudet ratkaisut vaativat uusia tapoja suojautua.


Haluatteko sparrata omia näkemyksiänne asiantuntijamme kanssa? Tarjoamme uusia tapoja hyödyntää laaja-alaista IT-osaamista. Ota yhteyttä, myynti@integral.fi.

(Lähteenä käytetty Inderesin ja Nordic growthin IT-alan markkinakatsauksia.)

Tykkäsitkö?
Tilaa funktio uutiskirje sähköpostiisi ja saat tietoa uusista julkaisuista. Tilaa uutiskirje »

Oliko sivun sisältö hyödyllistä?

Miten käsittelemme tietojasi? Katso tästä »

add_circle_outline
Lisää palaute
Kiitos! viestisi on nyt matkalla meille.
Auts! tapahtui virhe. Yrittäisitkö uudelleen?
Aiheen palvelut ja henkilöt

Kuinka voisimme auttaa sinua onnistumaan työssäsi?

No items found.
No items found.

close

contacts
Yhteys
Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Miten käsittelemme tietojasi? Katso tästä »

add_circle_outline
Lisää viesti
Kiitos! viestisi on nyt matkalla meille.
Auts! tapahtui virhe. Yrittäisitkö uudelleen?