Tiesitkö, että käytät turvatonta ja vanhaa selainta?
Internet Explorer selain ei ole enää tuettu ja sitä ei pitäisi käyttää.
Voit selata sivustoamme esimerkiksi seuraavilla selaimilla:
Chrome
Firefox
Edge
Integral Oy - myynti@integral.fi - +358 9 8862 7000
Julkaisu
Integral.fi

Ota kaikki hyöty irti M365:n käytöstä

Moni organisaatio hyödyntää vain pienen osan Microsoft-lisenssinsä toiminnallisuuksista. Useimmiten käytetyt toiminnot ovat Outlook ja Teams, joita käytetään tyypillisesti vain sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen sekä kokouksien pitämiseen ja aikatauluttamiseen.

Olemassa olevat lisenssit mahdollistavat paljon muutakin!

24.5.2022

Henkilöstötyytyväisyyskysely

Vallitseva toimintatapa:
Kysely toteutetaan kerran vuodessa ulkoistetun toimijan kautta. Kyselyyn sisällytetään kaikki omasta jaksamisesta esimiehen ja koko yhtiön toimintaan.
Vastausaikaa annetaan 1–2 viikkoa, jonka jälkeen kyselyt vedetään yhteen ja ne käydään läpi johtoryhmässä, osastoilla ja lopulta työryhmissä. Esille nostetaan keskeiset haasteet, tehdään niistä toimenpiteitä, jotka jokainen huolehtii osaltaan kuntoon. Seuraavassa kyselyssä todetaan (tai ei todeta) onnistuminen.

Forms-sovelluksella toteutettuna:
HR-osasto laatii omalle Teams-kanavalleen Forms-luonnoksen Fiilismittari-kyselystä. Jokainen HR-tiimin jäsen pääsee kanavalle tutkimaan ja editoimaan kyselyä ennen sen laajempaa jakoa. Kun kysely todetaan valmiiksi, jaetaan siihen osoittava linkki muulle organisaatiolle. Kysely tehdään kuukausittain toistuvaksi, jolloin saadaan luotettava keskiarvo vastauksista.

Vastaukset kertyvät Exceliin, josta ne voidaan grafikoida esitettävään muotoon. Tuloksia voidaan käydä läpi esim. tiimipalavereissa sekä johtoryhmäkokouksissa kuukausittain, ja tehdä toimenpiteitä vastausten perusteella.

Projektinhallinta

Vallitseva toimintatapa:
Kasataan projektitiimi. Sovitaan rutiinipalaverit kalentereihin ja tehdään verkkolevyasemalle oma kansio projektille, johon pyydetään IT-osastoa luvittamaan projektitiimin jäsenet.

Vaihdellaan sähköpostiviestejä, pidetään palavereita ja muokkaillaan ja kasataan kertyvä materiaalia revisioiden tiedostojen nimiä, kuka mitenkin on materiaaleja muokannut. Kaksi tiimin jäsentä vaihtuu kesken projektin. Välitetään heille kaikki sähköpostikeskustelut aiheesta. Pyydetään IT-osastolta luvitusta verkkolevyaseman kansioon.

Teamsin kautta toteutettuna:
Luodaan projektitiimille oma Teams-tiimi. Tallennetaan tiimin kanavalle kaikki projektiin liittyvä materiaali, jota kuka tahansa tiimin jäsen voi muokata milloin vain ja vaikka useampi tiimiläinen samaan aikaan. Vaihtoehtoisesti voidaan projektitila luoda myös Sharepoint-sivustoon, joka syntyy aina automaattisesti, kun uusi Teams-tiimi luodaan.

Versiointia ei tarvita, koska viimeisimmät muutokset näkyvät aina käyttäjäkohtaisesti. Hoidettavat tehtävät aikataulutetaan ja vastuutetaan tiimiin luodulle plannerille, joka huolehtii säännöllisestä tehtävän hoitamisen muistuttamisesta. Viestitään projektin etenemisestä muuta organisaatiota Sharepointin uutissivustolla, jota päivitetään Teamsin kautta. Tiimin jäsenten – ja samalla tiedostojen käyttöoikeuksien hallinta on projektitiimin omissa käsissä.

Tässä siis vain kaksi käytännön esimerkkiä siitä, kuinka Teamsin käyttö voi helpottaa myös teidän arkeanne.

Otetaanko muutoksen ensimmäinen askel yhdessä? Buukkaa maksuton M365-konsultaatio: myynti@integral.fi. Keskustellaan yhdessä organisaationne tilanteesta ja tavoitteista. Laadimme keskustelun pohjalta ehdotuksen teille räätälöidystä M365-valmennuksesta.


Yhteystiedot >>

Tykkäsitkö?
Tilaa funktio uutiskirje sähköpostiisi ja saat tietoa uusista julkaisuista. Tilaa uutiskirje »

Oliko sivun sisältö hyödyllistä?

Miten käsittelemme tietojasi? Katso tästä »

add_circle_outline
Lisää palaute
Kiitos! viestisi on nyt matkalla meille.
Auts! tapahtui virhe. Yrittäisitkö uudelleen?
Aiheen palvelut ja henkilöt

Kuinka voisimme auttaa sinua onnistumaan työssäsi?

No items found.
No items found.
Le Lunni

Le

Lunni

Digilähettiläs
close
Le Lunni

Le

Lunni

Digilähettiläs
funktio [a] integral.fi
+358 9 8862 7000
contacts
Yhteys
Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Miten käsittelemme tietojasi? Katso tästä »

add_circle_outline
Lisää viesti
Kiitos! viestisi on nyt matkalla meille.
Auts! tapahtui virhe. Yrittäisitkö uudelleen?