Tiesitkö, että käytät turvatonta ja vanhaa selainta?
Internet Explorer selain ei ole enää tuettu ja sitä ei pitäisi käyttää.
Voit selata sivustoamme esimerkiksi seuraavilla selaimilla:
Chrome
Firefox
Edge
Integral Oy - myynti@integral.fi - +358 9 8862 7000
Julkaisu
Integral.fi

Tietoturva osana ratkaisua

Lue miksi tietoturvaratkaisut ovat yrityksen toimintavarmuuden keskeinen tekijä ja millaisia ratkaisuja me Integralilla tarjoamme tietoturvan varmistamiseksi.

21.10.2021

Kyberrikollisuus on tietotekniikkaan tai tietoverkkoihin kohdistuvaa tai tietotekniikkaa ja tietoverkkoja hyväksi käyttäen tapahtuvaa rikollisuutta. Koska verkossa ei ole fyysisiä rajoitteita, kyberrikoksiin liittyy myös usein keskeisenä elementtinä kansainvälisyys. Rikosten uhreina voivat olla niin yksityiset henkilöt, yritykset kuin julkishallinnolliset organisaatiot. Tyypillisiä tietoverkkorikoksia ovat esim. palvelunestohyökkäykset, haittaohjelmat (virus, mato, troijalainen tms.) tai hakkeroinnit.

Internet on rikolliselle otollinen pelikenttä, sillä poliisintietoon tulevat kyberrikokset selvitetään harvemmin. Joko rikokset jäävät kokonaan ratkaisematta tai ne selviävät vai osittain. Yrityksille tietoturvahyökkäykset ovat paitsi taloudellinen tappio, myös vakava mainehaitta. Julkisuudessakin puidut tapaukset ovat osoittaneet meille sen, että iso ja vakaa yrityskin laskeutuu polvilleen pahimman sattuessa.

Internetin huima kehitys on luonut valtavasti uudenlaisia ja yhä ovelampia tapoja toteuttaa verkkorikollisuutta ja siksi ilmiön määrä on ollut räjähdysmäisessä kasvussa. On siis varmasti selvää, että IT-yrityksen, joka toimii tietotekniikan ja tietoverkkojen parissa, on jatkuvasti kehitettävä palveluita ja tuotteita tietoturvaratkaisujen näkökulmasta. IT ilman tietoturvaa on kuin rakennustyömiehen  heittäminen työmaan tohinaan ilman suojavarusteita.

Integralilta yrityksesi saa asiantuntijan tuen sekä markkinoiden parhaat tietoturvatuotteet täysin valmiiksi laitteisiin ja verkkopalveluihina sennettuina. Voit myös ulkoistaa tietoturvan jatkuvan valvonnan, tuen ja raportoinnin meille.

Hallitsetteko tietoturvapalveluita sisäisesti organisaatiossanne? Ratkaisuna F-Secure Elements!

Jos hallinnoitte tietoturvaa sisäisesti, F-Secure Elementstarjoaa täydellisen työkalun tietoturvan hallintaan. Keväällä lanseerattu F-Securen Elements-palvelu on täysin pilvipalveluna toimiva alusta, jonka avulla:

·      Hallinnoit tietoturvan kokonaisuutta

·      Suojaat viestintäsovellukset

·      Suojaat päätelaitteet

·      Havainnoit tietoturvauhkia

·      Suojaat Microsoft 365 ympäristösi (F-Secure Elementsfor Microsoft 365)

Uusimpana kehityksenä F-Secure Elements for Microsoft 365 palveluun on tulossa myös erillinen SharePoint suojaus!

Tee töitä huolettomammin ja anna meidän huolehtia yrityksesi tietoturvasta. Konsultoimme yrityksesi lähtötilanteen, kehitystarpeet ja tarjoamme yrityksellesi räätälöidyn tietoturvaratkaisun.

Tykkäsitkö?
Tilaa funktio uutiskirje sähköpostiisi ja saat tietoa uusista julkaisuista. Tilaa uutiskirje »

Oliko sivun sisältö hyödyllistä?

Miten käsittelemme tietojasi? Katso tästä »

add_circle_outline
Lisää palaute
Kiitos! viestisi on nyt matkalla meille.
Auts! tapahtui virhe. Yrittäisitkö uudelleen?
Le Lunni

Le

Lunni

Digilähettiläs
close
Le Lunni

Le

Lunni

Digilähettiläs
funktio [a] integral.fi
+358 9 8862 7000
contacts
Yhteys
Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Miten käsittelemme tietojasi? Katso tästä »

add_circle_outline
Lisää viesti
Kiitos! viestisi on nyt matkalla meille.
Auts! tapahtui virhe. Yrittäisitkö uudelleen?