Konsultointipalvelut

Autamme asiakkaitamme digitalisoitumisessa sekä yrityskulttuurin muutoksessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian.

Digitaalinen murros etenee jatkuvasti ja sen vaikutukset laajenevat uusien innovaatioiden myötä. Muutos ei tunnista toimialarajoja, vaan se koskettaa kaikkia yrityksiä koosta riippumatta. Oikein hyödynnettynä digitalisaatio luo uutta liiketoimintaa sekä tarjoaa mahdollisuuden entistä parempiin asiakaskokemuksiin. Yritysten tulee tunnistaa, ja ennen kaikkea kyetä hyödyntämään, digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia omassa liiketoiminnassaan.

Autamme yrityksiä digitalisaatiossa

Autamme muutoshaluisia yrityksiä tunnistamaan ja hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia, kuten liiketoimintamallien ja asiakaspalvelun uudistumista sekä teknologisia ratkaisuja. Helpotamme tunnistamaan markkinoiden muutokset ja jalostamaan ne vanhan liiketoiminnan tueksi tai kokonaan uudeksi liiketoiminnaksi. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä useilta eri aloilta.


”Kuinka voin tehostaa ja helpottaa prosesseja sekä tapoja digitalisaation avulla?”


Mikä digitalisaatio?

Yksinkertaisimmillaan digitalisaatio voi tarkoittaa esimerkiksi asiakaspalvelun kehittämistä sähköisemmäksi, kuten chat-palvelun tai puheratkaisujen hyödyntämistä osana asiakaspalveluprosessia. Nykyisin esimerkiksi ravintolapöydän tai vaikkapa ajan eläinlääkärille voi varata sähköisesti. Kaikki tämä on osa digitalisaatiota ja palveluprosessien kehittymistä.

Autamme yritystänne:

  • Tunnistamaan kehittämistarpeet
  • Valitsemaan oikeat prosessit ja työvälineet
  • Uuden palvelukokonaisuuden muotoilemisessa
  • Tiedon ja analytiikan (BI) hyödyntämisessä
  • Tunnistamaan IoT:n mahdollisuuksia
  • Valitsemaan oikeanlaiset pilvipalvelut
  • Liiketoiminnan jatkuvassa kehittämisessä

Konsultointiasiantuntijamme

Anne Ebeling

Operatiivinen johtaja
+358 (0)50 511 4350
email

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!