Ohjelmistokehitys

Integralin ohjelmistokehitys jakautuu kahteen kokonaisuuteen; omiin ohjelmistotuotteisiimme sekä asiakkaille suunniteltaviin, räätälöityihin ohjelmistoihin. Tarpeesta tai ongelmasta riippuen asiantuntijamme suosittelevat joko valmista ohjelmistotuotetta tai osittain / kokonaan räätälöityä ratkaisua.

Panostamme kaikessa ohjelmistotoiminnassamme ketteriin ja moderneihin kehitysmenetelmiin, helppoon käytettävyyteen sekä visuaalisuuteen.

Integralin omat ohjelmistotuotteet

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistotuotteita, joita kehitämme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeita sekä alan trendejä kuunnellen. Tuotteitamme ovat muun muassa liikkuvan työn hallintaan tarkoitettu Intu-toiminnanohjausjärjestelmä sekä asiakastyytyväisyys- ja suosittelumittaukseen suunniteltu NPS-järjestelmä. Näiden lisäksi olemme toteuttaneet oman ajanvarausjärjestelmän, jota hyödyntävät lukemattomat asiakkaamme, kuten Hoivanet sekä Onni Hammas.

Räätälöity ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehityksessä toistuville ja yleisille tarpeille on usein olemassa jokin valmis sovellus, kuten sähköpostiohjelmisto. Valmisohjelmisto saattaa kuitenkin toisinaan olla kallis ja monimutkainen ratkaisu, joka ei taivu tarvittaviin toiminnollisuuksiin. Tämäntyyppisessä tilanteessa aletaan usein suunnittelemaan asiakaskohtaisesti toteutettua ratkaisua. Tyypillinen asiakkaalle toteutettu ohjelmisto liittyy joko operatiivisen toiminnan tehostamiseen tai asiakaskokemuksen parantamiseen.

Kaikki ohjelmistoprojektit eivät suinkaan liity suoraan asiakasrajapinnan toimintoihin. Yrityksillä on usein paljon manuaalisia työvaiheita operatiivisessa toiminnassaan, jotka vievät työntekijöiden aikaa, kuitenkaan tuottamatta lisäarvoa asiakkaille. Integraatiot esimerkiksi operatiivisen toiminnan ja laskutuksen välillä sekä erilaiset raportointi- ja toiminnanohjausjärjestelmät säästävät niin työtunteja, kuin vähentävät inhimillisten virheiden riskiäkin.

Viimeaikaisia räätälöityjä ohjelmistotöitämme

Sports Car Center - järjestelmä käytettyjen autojen myymiseen ja ostamiseen
Hoivanet - ajanvarausjärjestelmä perhepäivähoidon ryhmien muodostamiseen
Onni Hammas - ajanvarausjärjestelmä
Dasos Capital - järjestelmä raportoimaan metsän kasvua

Kotisivut yrityksille

Mielestämme verkkosivujen tulee olla tyylikkäät, toimivat ja ennen kaikkea tuottavat. Verkkosivujen tärkein tehtävä on tukea myyntiä ja tuottaa myyntimahdollisuuksia.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Aloitamme projektin kuuntelemalla tarpeenne ja toiveenne sekä teemme näiden pohjalta ulkoasusuunnitelman toiminnallisuuksineen.

Toteutamme kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. Vaivattoman ylläpidon lisäksi järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa sisältöä helposti, kuten lisätä ja muokata tekstiä sekä kuvia. Tarjoamme tarvittaessa apua kotisivujen ylläpidossa ja päivittämisessä. Lue lisää verkkosivuista >>

Esimerkkejä toteuttamistamme sivuista

uutiset.lippu.fi »

 

info.lippu.fi »

 

Finnwind »

 

Käytetyt tekniikat

Nykyisin erilaisia teknologioita ja ohjelmoitavia alustoja on lukemattomia. Näitä yhdistelemällä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaita ja turvallisia ohjelmistokehitysratkaisuja. Käytettävät teknologiat sovimme ja valitsemme aina asiakaskohtaisesti.

Hyödynnämme ohjelmistoprojekteissamme mm. seuraavia tekniikoita:

• PHP
• Groovy
• jQuery
• Angular 2
• Ionic
• Semantic UI

Kaikki sovelluksemme ylläpidetään tietoturvallisilla pilvipalvelimilla Suomessa

Tapamme toimia

  • Kaikki projektit ovat meille yhtä tärkeitä
  • Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ymmärtämällä heidän liiketoimintaansa
  • Panostamme projektijohtamiseen ja asiakaskokemukseen
  • Toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa
  • Prosessimme ovat hyvin dokumentoituja ja läpinäkyviä
  • Käytämme ketteriä kehitysmenetelmiä
  • Suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja ja nykyaikaisia ohjelmointitekniikoita

Ohjelmistokehitysasiantuntijamme

Tuukka Antikainen

Ohjelmistokehitys
+358 (0)40 527 8274
email

Akseli Sajaniemi

Projektit
+358 (0)50 544 8624
email

OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!