Sijaisten hallinta

Palveluyritysten yksi suurimmista haasteista on usein resurssien hallinta; kuinka saadaan oikea henkilö oikeaan paikkaan ja sovittuna ajankohtana. Resurssien tarve voi vaihdella päivittäin, jolloin työn hallinta ja organisointi voi tuntua haastavalta. Sijaisten hallintaa hoidetaankin usein Excel ja puhelin-ratkaisulla, jonka hallinta vaatii tarkkuutta ja aikaa. Sijaisten määrän ollessa suuri, alkaa siihen käytetyn ajan kustannus olla kohtuuton.

Parempaa asiakaspalvelua ja vapautettuja resursseja toiminnanohjausjärjestelmällä

Sijaistenhallintatyökalulla koko prosessi on automatisoitu helppokäyttöiseksi ja nopeaksi, joka helpottaa jokapäiväistä toimintaa. SIILO toiminnanohjaustyökalun tarkoitus on vähentää hallinnollista työtä ja vapauttaa resurssit palvelemaan asiakkaita.

SIILOn keskeisimpiä toimintoja on käytettävyyskalenteri, johon merkitään haluttu ajankohta sijaisten tarpeelle. Palvelun käyttäjä näkee kulloinkin vapaana olevat työntekijät ja voi lähettää kutsun työvuoroon suoraan sopiville henkilöille. Valituille henkilöille lähtee tekstiviestitse kutsu ja ensimmäisenä vuoron kuitannut työntekijä ottaa sen hoitaakseen. Muille vuoroon kutsutuille sijaisille lähetetään tieto, että avoinna ollut työvuoro on täytetty.

Työntekijä kirjaa toteutuneet tunnit ja mahdolliset lisäkustannukset työvuoron päätyttyä. Sijaistenhallintajärjestelmämme pitää kirjaa vuoron laskutus- ja kustannustiedoista ottaen huomioon lisäsäännöstöt (TES-hallinta), jotka ovat ylläpitäjän hallittavissa. SIILO on pilvessä toimiva toiminnanohjauspalvelu, jonka käyttöön tarvitaan vain tietokone tai mobiililaite sekä verkkoyhteys.

SIILO-palvelun hyötyjä:

– Monipuoliset palvelun tilaamiskanavatSIILO-toiminnanohjausjärjestelmä2
– Työn suorittamisen ajankohdan toivominen
– Nopea tilauksen vahvistus
– Työn suorittajan tietojen katselu ennen työvuoroa
– Palautteen antamisen helppous
– Kommunikoinnin helpottuminen

Lisätietoja SIILO toiminnanohjaustyökalusta löytyy täältä. 

 

 

 

<< Palaa edelliselle sivulle
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!