Konesalipalvelut ja virtuaalipalvelimet

Konesalipalvelut ja virtuaalipalvelimet

Valikoimassamme on kustannustehokkaat ja joustavat vaihtoehdot, jolloin yritys voi keskittyä rauhassa oman liiketoimintansa kehittämiseen.

Konesalipalvelut

Voit hankkia kauttamme perinteisen konesalipaikan, jonne sijoitetaan teidän oma palvelimenne. Konesalipaikkaan sisältyy yhteydet sekä ylläpito- ja huoltopalvelut. Laitteiden jäähdytys ja virransyöttö on varmistettu kaikissa olosuhteissa ja takaa huippunopean ja turvallisen pääsyn palvelimelle.

Konesaliamme valvotaan reaaliaikaisesti korkeatasoisten tietoturvaratkaisujen avulla ja kaikesta datasta otetaan säännöllisesti varmuuskopiot. Minimissään konesali tarjoaa internet-yhteyden, sähkön ja jäähdytyksen. Konesalista tarjotaan Microsoft Hosted-palvelut (Exchange, SharePoint, Skype, One Drive).

Virtuaalipalvelimet

Voit myös tilata tarvittaessa kapasiteettia virtuaalipalvelimilta. Virtuaalinen konesalipalvelumme on kustannustehokas ratkaisu, kun haluat vuokrata käyttöösi virtuaalikapasiteettia palvelimille tai levy- ja tallennusjärjestelmille ilman pitkää sitoutumisaikaa tai investointeja. Toimitamme myös kokonaisia virtuaalisia konesaleja. Maksat vain käyttämästäsi kapasiteetista.

Näin palvelu toimii

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia palvelinasioista, sillä varmistamme, että kaikki toimii kuten pitääkin ja ajamme viimeisimmät tietoturvapäivitykset kuukausittain. Pidämme ohjelmistopäivitykset ja virustorjunnan ajantasaisena sekä seuraamme kapasiteetin riittävyyttä, jolloin työskentely sujuu aina ilman keskeytyksiä ja häiriöitä. Ympärivuorokautinen valvonta kerää jatkuvasti tietoa järjestelmän toimivuudesta ja pystymme reagoimaan välittömästi mikäli ongelmia ilmenee.

Kauttamme onnistuu luonnollisesti myös fyysisen serverin hankkiminen. Autamme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun valitsemisessa.

Pilvipalvelut

NextCloud on verkkotallennuspalvelu, joka korvaa omalla palvelimella olevat yhteiset verkkolevyt. Tiedostojen tallentaminen on yhtä helppoa kuin tallentaminen omalle tietokoneelle.Nopeat ja turvalliset yhteydet
Pidämme ohjelmistopäivitykset ja virustorjunnan ajantasaisena sekä seuraamme kapasiteetin riittävyyttä, jolloin työskentely sujuu aina ilman keskeytyksiä ja häiriöitä.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Pilvipalvelut ja verkkotallennus
Yritysinternet
IT-ulkoistus, lähituki ja IT-palvelut
Lähiverkko

Haluatko, että

Pekka

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.