Lähiverkko

Yrityksen lähiverkkoratkaisu

Tietoturvallinen toimiston lähiverkkoratkaisu yrityksille asiantuntevalla suunnittelulla.

Toimiston sisäverkko

Toimiston sisäverkko eli lähiverkko tai paikallisverkko (LAN, Local Area Network) on rajatun alueen nopea tietoliikenneverkko. Verkko yhdistää pienehköllä alueella sijaitsevat tietokoneet, tulostimet sekä muut laitteet toisiinsa. Lähiverkon välityksellä kukin verkkoon liitetty laite voi olla yhteydessä mihin tahansa muuhun saman verkon laitteeseen. LAN soveltuu erinomaisesti toimiston sisäiseen käyttöön.

Turvallinen ja asiantuntemuksella suunniteltu lähiverkko helpottaa työskentelyä ja on tietoturvallinen käyttää. Langaton verkko vaatii tietoturvaosaamista ja tarkkaa suunnittelua, sillä väärin asennettu tai konfiguroitu tukiasema voi vaarantaa yrityksen tietoturvan.


Asiantunteva suunnittelu

Verkkoratkaisuja on useita erilaisia, mutta autamme asiakkaitamme valitsemaan parhaimman vaihtoehdon kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Rakennamme rinnakkain sekä kiinteitä että langattomia verkkoja.

Palveluihimme sisältyy lisäksi  jatkuva valvonta, kapasiteetin seuranta sekä vikailmoitukset operaattorin suuntaan. Saat meiltä verkkopalvelut kokonaisratkaisuna sisältäen kaiken aina laitteista ja kytkimistä asennus- ja ylläpitopalveluihin.

Tietoturvallinen lähiverkko

Turvallinen ja asiantuntemuksella suunniteltu lähiverkko helpottaa työskentelyäsi ja on tietoturvallinen käyttää. Saat verkkopalvelut kokonaisratkaisuna sisältäen kaiken aina laitteista ja kytkimistä asennus- ja ylläpitopalveluihin.

Palveluihimme sisältyy valvonta, kapasiteetin seuranta sekä vikailmoitukset operaattorin suuntaan.

Palvelumme sisältää
  • Verkkoratkaisun kartoitus ja suunnittelu
  • Asennus ja käyttöönotto
  • Ylläpito ja tietoturvapalvelut
  • Säännöllinen dokumentointiHuoleton palvelu
Saat meiltä verkkopalvelut kokonaisratkaisuna sisältäen kaiken aina laitteista ja kytkimistä asennus- ja ylläpitopalveluihin.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Konesalipalvelut ja virtuaalipalvelimet
IT-ulkoistus, lähituki ja IT-palvelut
Yritysinternet
Pilvipalvelut ja verkkotallennus

Haluatko, että

Pekka

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.