Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 yrityksille

Office 365 Business -paketeilla voit käyttää Wordia, Exceliä ja Outlookia, missä ja milloin vain. Tiedostosi tallentuvat pilveen ja meiltä saat tarvittavan tuen.

Microsoft Office 365

Nykypäivänä työtä voi tehdä missä vain, jolloin yritykset tarvitsevat helppoja ja joustavia ratkaisuja. Microsoft Office 365 säästää yritykseltäsi aikaa ja vaivaa, sillä se skaalautuu aina käyttötarpeen mukaan.

Office 365 Business -paketeilla voit käyttää tuttuja sovelluksia, kuten Wordia, Exceliä ja Outlookia, missä ja milloin vain. Tiedostot tallennetaan pilvipalveluun, jota kautta voit jakaa ja muokata tiedostoja muiden henkilöiden kanssa sijainnistasi riippumatta. Käytössäsi ovat aina uusimmat Office-versiot.

Office-sovellusten avulla voit luoda, muokata tai jakaa tiedostoja Win/PC- tai Mac/OSX-tietokoneessa sekä iOS-, Android™- tai Windows-laitteissa. Office 365 -pakettiin voit valita tutut Microsoftin työpöytäsovellukset, viestintäratkaisun sekä tallennuspalvelun. Office 365 -työkaluilla pääset työstämään esimerkiksi markkinointimateriaaleja sekä luomaan viestintätyökaluilla entistä paremmat yhteydet asiakkaisiin ja kollegoihin. Office 365 pysyy ajan tasalla ja käytössäsi on aina sovellusten uusin versio.


Käyttöönotto ja koulutus

Integral on sertifioitu Office 365-palveluiden käyttöönottoihin. Meiltä saat kaiken tarvittavan sisältäen asennukset ja koulutuksen.

Kaikki Office 365 -palvelupaketit sisältävät mm. IT-tason Internet-tuen, ympärivuorokautisen puhelintuen sekä Active Directory -integroinnin, joka helpottaa käyttäjien tunnistetietojen ja käyttöoikeuksien hallintaa. Ei haittaa, vaikkei IT-osaaminen ole hallussa, sillä autamme kaikissa ongelmatilanteissa.

Office 365:n yhteydessä voidaan hyödyntää myös IT Backup & Restore -varmuuskopiointipalveluamme. Lisäksi F-Securen Messaging Security Gateway (MSG) tuo kattavan tietoturvan sähköpostiliikenteeseen.


Office 365 Business

Office 365 Business -ratkaisuja on kolme erilaista kokonaisuutta:

  • Office Business Essentials
  • Business
  • Business Premium

Ohjelmistopaketit sisältävät eri sovelluksia ja palveluita tarpeen mukaan. Konsultoimme mielellämme, mikä kokonaisuus sopii juuri sinun yrityksellesi. Voit myös verrata kokonaisuuksia täältä.

Alkaen
4
€ / käyttäjä / kk

Office 365 Enterprise

Enterprise on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka yhdistää Office 365:n, Windows 10 käyttöjärjestelmän ja Enterprise Mobility + Securityn. Voit verrata ratkaisuja täältä. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikean ratkaisun valinnassa.

Alkaen
6
€ / käyttäjä / kk
Kaipaatko apua palveluiden käyttöönotossa?
Suosittelemme kaikille Microsoft Office 365 -pilvipalveluiden käyttäjille kattavaa koulutustamme, jossa saat lisätietoa Office 365:n tehokkaasta käytöstä sekä apua pilvipalveluiden käyttöönotosta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Työvoiman hallinta
Tietoturva- ja tietosuojakoulutus
Tietoturva
Palveluvaihde
Asiakaspalvelun järjestelmät
Työasemat

Haluatko, että

Andreas

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.