Ohjelmistokehitys

Vapauta resurssejasi uuteen

Ohjelmistot tehostavat yrityksesi toimintoja ja vapauttavat resursseja oikeasti merkitykselliselle työlle. Ne myös luovat kasvualustaa kehittymiselle.

Toimivuutta, ketteryyttä ja visuaalisuutta

Meillä ohjelmistokehitys jakautuu kahteen kokonaisuuteen: Integralin ohjelmistotuotteisiin sekä sinulle räätälöityihin ohjelmistoihin.

Jos valmisohjelmisto ei enää taivu yrityksesi tarpeisiin, räätälöimme sinulle toimintaa tehostavan ohjelmiston joko kokonaan tai osittain. Asiantuntijamme toimivat yhteistyössä kanssasi ja suosittelevat juuri sinulle sopivaa ratkaisua.

Kaikessa ohjelmistotoiminnassamme meitä ohjaa ketteryys, helppo käytettävyys sekä visuaalisuus. Sovellamme moderneja ohjelmistoprojekteissa kehitysmenetelmiä. Tekninen toimivuus on perusta, jonka päälle lähdemme ohjelmistoja rakentamaan.

Räätälöity ohjelmistokehitys

Toistuville tarpeille on usein olemassa jokin valmis sovellus. Joissain tapauksissa valmisohjelmisto saattaa kuitenkin olla kallis ja monimutkainen, eikä se välttämättä taivu kaikkiin tarvittaviin toiminnallisuuksiin, joita yrityksesi tarvitsee. Tällöin ryhdytään suunnittelemaan yksilöllistä ratkaisua. Usein räätälöity ohjelmisto liittyy joko yrityksen toiminnan tehostamiseen tai asiakaskokemuksen parantamiseen.

Automatisointi

Yrityksillä on usein lukemattomia manuaalisia työvaiheita operatiivisessa toiminnassaan, jotka vievät työntekijöiden aikaa. Siitä huolimatta ne eivät kuitenkaan tuota lisäarvoa asiakkaille. Integraatiot esimerkiksi operatiivisen toiminnan ja laskutuksen välillä sekä erilaiset raportointi- ja toiminnanohjausjärjestelmät säästävät työtunteja ja vähentävät inhimillisten virheiden riskiä.

Integralin omat ohjelmistotuotteet

Integralin omia ohjelmistoja ovat muun muassa liikkuvan työn hallintaan tarkoitettu Intu-toiminnanohjausjärjestelmä sekä asiakastyytyväisyys- ja suosittelumittaukseen suunniteltu NPS-järjestelmä. Lisäksi olemme toteuttaneet ajanvarausjärjestelmän, jota hyödyntävät lukemattomat asiakkaamme. Ohjelmistotuotteemme mahdollistavat sen, että liiketoiminnassa voidaan keskittyä olennaisiin asioihin sekä kasvutekijöihin. 

Määrittelyprojekti

Määrittelyprojekti on nopein tapa selvittää työntekijöiden tai asiakkaiden tarpeita ja tavoitteita. Miksi se toimii? Kahden päivän määrittelyprojekti perustuu tavoitekartoitukseen. Tulosten analysoinnin jälkeen saat raportin sekä toteutusehdotuksen, jonka avulla sinulla on selkeä käsitys käyttäjien tarpeista ja prioriteeteistä.

 • Projektipäällikkö / Vastuusuunnittelija
 • Aloitustapaaminen* / Tavoitekartoitus
 • Ohjelmistokehitysselvitys
 • Toteutusehdotus
 • Yhteenveto / raportti
alk.
1750

Ohjelmointikehitys

Asiantuntijamme suosittelevat tapauskohtaisesti joko valmista tai osittain räätälöityä ohjelmistoa. Joskus oikea ratkaisu on kokonaan uusi ohjelmisto. Tapamme toimia:

 • Ymmärrämme liiketoimintaasi
 • Toimimme yhteistyössä kanssasi
 • Panostamme projektijohtamiseen ja asiakaskokemukseen
 • Prosessimme ovat hyvin dokumentoituja
 • Käytämme ketteriä kehitysmenetelmiä
 • Suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja ja nykyaikaisia ohjelmointitekniikoita

Teemme ohjelmistokehitystä sekä tuntityönä että kiinteään hintaan.

Pyydä tarjous

* Hinta sisältää tapaamisen pääkaupunkiseudulla.

Digisuunnittelu kasvun tueksi

Yrityksen kasvaessa prosessien, palveluiden, laitteiden ja ohjelmistojen kehittäminen tai hankinta ei ole helppoa. Kokonaisvaltaisen digisuunnittelun tärkein tehtävä on varmistaa, että investointisi on kannattava. Teknologia kehittyy nopeasti ja ratkaisujen tekeminen ilman suunnittelua voi tulla kalliiksi. Katso lisää täältä.

Kannattava nyt ja lähitulevaisuudessa
Pidämme huolen, että et ajaudu kannattamattomaan projektiin. Lähtökohtanamme on ensin selvittää, onko projektilla riittävää kantavuutta liiketoimintasi auttamiseksi.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Digikartoitus
Verkkokauppa
digisuunnittelu
Omajohtaminen
Verkkosivut

Haluatko, että

Juha

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.