Tietojohtaminen BI

Tietojohtaminen

Tietojohtamisen ja erityisesti liiketoimintatiedon hallinnan ratkaisut antavat yritysten johdolle mahdollisuuden johtaa organisaatiotaan tietoon perustuen.

Business Intelligence, BI

Tiedon määrä kasvaa jatkuvasti, jonka lisäksi se muuttuu päivittäin. Tämän vuoksi analytiikka on yrityksissä merkittävässä roolissa. Kaikesta tietovirrasta on löydettävä liiketoiminnan kannalta merkittävät tiedot ohjaamaan päätöksentekoa. 

Elämme digitalisaation, jatkuvasti kasvavan tiedon ja Big Datan maailmassa. Tiedon määrän kasvu parantaa liiketoiminnan edellytyksiä ja lisää mahdollisuuksia, mutta vain jos sitä osataan käyttää yrityksen liiketoiminnan tehostamiseksi. Tietojohtamisen ja erityisesti liiketoimintatiedon hallinnan (Business Intelligence, BI) ratkaisut antavat yritysten johdolle mahdollisuuden johtaa organisaatiotaan tietoon eikä ainoastaan mielipiteisiin ja omiin tuntumiin perustuen.

EasyBI

EasyBI on pilviratkaisu ketterään tiedon raportointiin ja analysointiin. EasyBI mahdollistaa perustellun päätöksenteon ja tehokkaammat liiketoimintaprosessit yhdistämällä organisaation sisäisen ja ulkoisen tiedon.

EasyBI on kehitetty kaikenkokoisille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella haastavista tietojohtamisen asiakassovelluksista. Palvelu sisältää käyttöönoton, koulutuksen, käyttäjätuen ja ylläpidon.

EasyBI-ohjelmisto

Tietojohtamisen ja BI:n haasteisiin on tuotu erilaisia ratkaisuja jo yli 20 vuoden ajan. Saman ajan on toiminut myös EasyBI-ratkaisun kehittänyt Infotool. Tietojohtamisen markkinat ovat kasvaneet voimakkaasti ja liiketoiminnan tuottavuus perustuu jo usein viisaisiin ja perusteltuihin päätöksiin. EasyBI on kehitetty niiden mahdollistamiseksi kaikenkokoisille yrityksille.

EasyBI-ohjelmiston hyödyt:
  • Tieto on luotettavaa ja se on helposti käytettävissä
  • Data on visuaalisessa muodossa
  • Liiketoiminnan kokonaiskuva hahmottuu
  • Tulevaisuuden päätökset voidaan tehdä yhteisen ja yhtenäisen tiedon perusteella
  • Yrityksen kilpailukyky paranee
  • Työntekijät motivoituvat parempiin suorituksiin
  • Yrityksestä tulee aito analyyttinen kilpailija

Datan mallintaminen

Luodaan ehyt ympäristö yhdistämällä organisaation sisäisten ja ulkoisten tietolähteiden sisällöt. Organisaation toiminnan kannalta oleelliset tiedot kerätään, yhdistetään ja muokataan merkitykselliseen muotoon.

Liiketoiminnan mallintaminen 

Organisaation liiketoiminta mallinnetaan ja sen seuraamista varten kehitetään sitä kuvaavat mittaristot. Liiketoiminnan mallintaminen perustuu organisaation prosessien ja säännöstöjen määrittämiseen.

Informaation visualisoiminen

Muodostetut data- ja liiketoiminnan mallit sekä niiden pohjalta rakennetut mittaristot visualisoidaan helppoon ja nopeasti omaksuttavaan ympäristöön. Organisaation tarpeisiin sovitettu tieto on käytettävissä jatkuvasti missä ja milloin tahansa.

Tiedon tulkitseminen

Oikein tulkittu ja toimintaa ohjaava tieto on viisautta. Tavoitteisiin perustuvalla tietojohtamisella organisaatio voi saavuttaa aidon analyyttisen kilpailijan aseman.

Lisää kilpailukykyä
Tietojohtamisen avulla teet yrityksestäsi aidon analyyttisen kilpailijan. Tieto on luotettavaa ja se on helposti käytettävissäsi visuaalisessa muodossa. Autamme sinua mielellämme hahmottamaan liiketoiminnan kokonaiskuvan ja tekemään tietojohtamisen avulla tulevaisuuden päätöksiä yhteisen ja yhtenäisen tiedon perusteella.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Asiakastyytyväisyys ja NPS
Työhyvinvointikysely eNPS

Haluatko, että

Andreas

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.