Tietoturva

Tietoturva ja varmuuskopiointi

Yritykseen kohdistuvat tietoturvaiskut muuttuvat koko ajan. Myös omien tietojen säilyminen kannattaa vakuuttaa varmuuskopioinnilla ennen kuin vahinko on tapahtunut. Autamme sinua valitsemaan parhaimmat ratkaisut, jotta sinun ei tarvitse huolehtia ja voit työskennellä turvallisesti.

Varmuuskopiointi

Yritykset vakuuttavat laitteistot, mutta usein tärkein omaisuus eli sisältö jää huomioitta. Varmuuskopioinnilla huolehdit, että tietokoneen, kovalevyn tai palvelimen hajotessa kaikki tiedostot ovat visusti tallessa. 

Automaattisella varmuuskopiointipalvelullamme varmistat tietojen saatavuuden kaikissa tilanteissa. Vahingon sattuessa tiedot on palautettavissa helposti ja nopeasti. 

Varmuuskopiointipalvelumme tallentaa tiedostot turvallisesti suomalaisissa konesaleissa sijaitseville varmistuspalvelimille. Backup IT-palvelun asentaminen on helppoa ja varmuuskopiointi alkaa automaattisesti. Palvelu säilyttää tiedostojen versiohistorian, jolloin eri versioiden palauttaminen onnistuu vaivattomasti.

Palvelumme varmuuskopioi tiedostot työasemalta automaattisesti, jolloin sinun tarvitsee vain asentaa ohjelma sekä valita varmistettavat tiedostot. Kaikki varmistustiedot siirretään aina salatussa muodossa.

Kotimaiset konesalit ja helppo käyttöönotto

Varmuuskopiointipalvelumme tallentaa tiedostot turvallisesti suomalaisissa konesaleissa sijaitseville varmistuspalvelimille. Backup IT-palvelun asentaminen tietokoneelle tai palvelimelle on helppoa ja varmuuskopiointi alkaa automaattisesti. Palvelu säilyttää tiedostojen versiohistorian, jolloin eri versioiden palauttaminen onnistuu vaivattomasti.

Palvelumme varmuuskopioi tiedostot työasemalta automaattisesti, jolloin sinun tarvitsee vain asentaa ohjelma sekä valita varmistettavat tiedostot. Backup IT-palvelumme tukee sekä Windows- että Mac -työasemia. Kaikki varmistustiedot siirretään aina salatussa muodossa.

Backup IT-palvelullamme varmistat myös palvelinten toiminnan vahingon sattuessa. Meillä on laaja tuki eri ohjelmille, tietokannoille sekä käyttöjärjestelmille. Palvelu tukee sekä Windows- että Linux -palvelimia.

Tietoturvapalvelut

Olemme sekä teknisen että myynnillisen asiantuntijuudemme ansiosta sertifioitu Fortinet Silver Partner sekä F-Securen Gold Partner.

Konsultoimme ja autamme parhaiden mahdollisten tietoturva- sekä tietosuojaratkaisujen etsimisessä yrityksellesi.

Fortinet-turvastruktuuri

Fortinet-tuoteperhe mahdollistaa organisaatioon mukautuvan sekä tarvittaessa laajennettavan turvastruktuurin rakentamisen. 

Fortinet-turvastruktuuri edustaa kolmannen sukupolven tietosuojateknologiaa. Varsinaisten torjuntatoimenpiteiden lisäksi se tarjoaa reaaliaikaista tiedusteludataa sekä eräänlaisen tutkakuvan toimintaympäristössä ilmenevistä tietoturvariskeistä. Tietojen avulla organisaation tietoturvan tason ylläpitäminen sekä tehostaminen on tarkasti analysoitavissa ja todennettavissa.

Valvontapiiri
  • Näkyvyys digitaaliseen etulinjaan ja tarvittavat suojaukset sekä ennalta-ehkäisy
Integraatio
  • Edistyksellisten uhkien havaitseminen
Automaatio
  • Vastatoimet sekä jatkuva luotettavuuden arviointi
Pyydä tarjous

F-Securen tietoturvapalvelut

F-Securelta saat palvelut mobiililaitteiden, laitteiden ja sähköpostin turvaamiseen.

  • F-Secure Freedome suojaa mobiililaitteesi
  • Haastaviin tarpeisiin tietoturvaa F-Securen PSB-palvelulla
  • Tietoturvallinen sähköposti F-Securen MSG-palvelulla
  • Automaattinen uhka-analyysi F-Securen RDR-palvelulla
Pyydä tarjous
Älä hätkähdä
Tietoturva ja varmuuskopiointi kannattaa laittaa kuntoon jo silloin, kun kaikki on hyvin. Näin sinun ei tarvitse murehtia, vaan olet varautunut jo ennalta.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Tietoturva- ja tietosuojakoulutus
Office 365 -koulutus
Työvoiman hallinta
Asiakaspalvelun järjestelmät
Työasemat
Microsoft Office 365

Haluatko, että

Pekka

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.