Työvoiman hallinta ja työvuorosuunnittelu

Työvoiman hallinta ja työvuorosuunnittelu

Intu toiminnanohjausjärjestelmällä pystyt pitämään vaivatta yhteyttä työntekijöihisi. Jos tarjoat liikkuvaa työtä, helppokäyttöisellä palvelulla saat kiinnitettyä oikeat henkilöt ja sijaiset pelkällä tekstiviestillä.

Oikeat ihmiset oikeassa paikassa

Ohjelmiston avulla asiakkaiden tilaamat työsuoritetta edellyttävät palvelut, kuten kotisiivous, aikataulutetaan ja vastuutetaan esimerkiksi työvuorosuunnittelulla.

Työvuoroon liittyvät tiedot tallentuvat tietoturvalliseen palveluumme ja esimerkiksi kirjaukset suoritetuista työvuoroista siirtyvät tarvittaessa suoraan kirjanpitojärjestelmäänne. Työntekijä kirjaa toteutuneet tunnit ja mahdolliset lisäkustannukset työvuoron päätyttyä.

Automatisoi palaute ja taloushallinta

Tehdyistä työsuoritteista kerätään asiakaspalaute (NPS-luku). Sen avulla voit jatkuvasti kehittää liiketoimintaasi.  

Ohjelmiston avulla työsuoritteista syntyy myös laskutusaineisto. Intu sisältää valmiit integraariot taloushallinnan ohjelmistoihin.

Henkilöhallintajärjestelmämme pitää kirjaa vuoron laskutus- ja kustannustiedoista ottaen huomioon lisäsäännöstöt (TES-hallinta), jotka ovat ylläpitäjän hallittavissa.

Intu sijaistenhallinta

Intu auttaa löytämään oikeat työntekijät tai sijaiset yllättäviin työvoimatarpeisiin pienellä vaivalla. Henkilövälitysjärjestelmän avulla hallinnoit työntekijöiden tietoja ja pystyt reagoimaan nopeasti asiakkaiden työvoimatarpeisiin.

Intu etsii puolestasi profiilikannastanne sopivat henkilöt, jotka ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä tiettynä ajankohtana. Intun käytettävyyskalenterin avulla näet kaikki työntekijät ja heille sovitut työvuorot yhdellä silmäyksellä. Voit suodattaa juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvat henkilöt ja tarjota työvuoroa tekstiviestitse suoraan työntekijöille.


Työvuoron tekijän sairastuessa ohjelmasta on helppo ilmoittaatekstiviestillä työntekijäpooliin. Ensin palvelupyyntöön vastannut saa vuoron.Voit unohtaa excelit ja aikaa vievät puhelinsoitot. Asiakkaidemme sijaisten hankintaan käyttämä työaika on jopa puolittunut.

Sijaistarpeiden luonti, sijaisten hakeminen ja työvuoron kiinnittäminen onnistuvat sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.  

Intu soveltuu erityisesti henkilöstöpalvelualan yritysten tarpeisiin sekä yrityksille, jotka tarjoavat vuokratyövoimaa kulloisenkin tarpeen mukaan. Palvelua hyödynnetään myös yritysten sisäisessä resursoinnissa, kuten osa-aikaisen työvoiman tai sijaisuuksien suunnittelussa. Myös loma-ajat saattavat vaatia laajempaa resursointisuunnittelua. Intu on suunniteltu tukemaan ja yksinkertaistamaan erityisesti suurien ja keskisuurien yrityksien työvoimaresursointia.

Kaikki tieto on yhdessä paikassa
  • Ajantasainen asiakasrekisteri
  • Päivitettävät työntekijäprofiilit
  • Helppokäyttöinen käytettävyyskalenteri
  • Työvuorojen tarjoaminen soveltuville henkilöille
  • Tietoturvallinen pilvipalvelu tiedon säilyttämiseen
  • Tiedon palauttaminen pilvipalvelusta tarpeen vaatiessa
  • Automaattinen työajanseuranta ja raportointi
  • Automaattiset työaikasäännöt
  • Integraatio kirjanpitojärjestelmään
  • Laskutustiedot
Tavoita kaikki vaivatta
Työelämä muuttuu, jolloin erilaisten yhteydenpitokanavien tärkeys korostuu. Automatisoinnilla sinun on mahdollista säästää lukemattomia työtunteja ja mahdollistaa työn sujuminen muuttuvista tilanteista huolimatta.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Tietoturva
Mobiilivaihde
Microsoft Office 365
Tietoturva- ja tietosuojakoulutus
Palveluvaihde
Office 365 -koulutus

Haluatko, että

Andreas

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.