Verkkosivut

Tuottavat verkkosivut yrityksille

Verkkosivut kertovat vierailijalle paljon yrityksestäsi jo heti ensi silmäyksellä. Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivusi palvelemaan kohderyhmääsi ja täyttämään kaikki tarpeesi.

Verkkosivut, jotka tuottavat tulosta

Toteutamme houkuttelevat verkkosivut yrityksellesi. Toteutuksemme eivät ole suoraviivaisia ratkaisuja, vaan suunnnittelemme verkkosivut aidosti palvelemaan kohderyhmääsi. Ulkoasun suunnittelun lisäksi suunnittelemme tarpeisiisi sopivat palveluintegraatio ratkaisut. Mitoitamme verkkosivujen suunnittelun niin, että käyttötarkoitus ja yrityksesi resurssit kohtaavat.

Kokonaisvaltainen tavoite

Meille on tärkeää, että yrityksesi verkkosivut eivät ole ainoastaan staattisesti olemassa, vaan että ne tuottavat kokonaisvaltaisesti palvelua ja tuloksia. Verkkosivumme mahdollistavat erilaiset palveluintegraatiot, kuten chatti, analytiikka tai markkinointiautomaatio.

Mielestämme verkkosivujen tulee olla tyylikkäät, toimivat ja ennen kaikkea tuottavat. Verkkosivujen tehtävä on tukea yrityksesi toimintaa sekä brändiä ja tuottaa lisää myyntimahdollisuuksia.

Vaikka verkkosivut tukevat brändiäsi, niiden tärkein osa on sivuillasi vieraileva kävijä. Suunnittelemmekin sivut aina erityisesti käyttäjiä ajatellen. Pidämme huolen, että verkkosivusi ovat nopeat ja toimivat kaikilla päätelaitteilla.

Pyrimme aina kokonaisvaltaiseen toteutukseen, joka maksimoi verkkosivujesi tarkoituksen mukaisen tuottavuuden. Ainoana poikkeuksena voidaan pitää lyhyenajan ratkaisuja, kuten kampanjasivuja.

Kaikki alkaa suunnittelusta

Toteutamme suunnitelmat objektiivisesti ja ketterän kehittämisen periaatteella. Toimintamalli mahdollistaa joustavan aikataulutuksen. Saat aikaa testata ja kommentoida työtä silloin, kun se on sinulle mahdollista. Perustelemme ratkaisumme ja pidämme huolen kokonaiskuvasta.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut yhteistyössä kanssasi. Voit myös kehittää omaa sivustoasi pidemmälle.

Verkkosivujen lisäksi toteutamme verkkokauppoja sekä varausjärjestelmiä, jotka tuottavat liiketoiminnallesi entistä enemmän tuloksia.

Verkkosivulaskuri

Alla olevalla lomakkeella saat verkkosivujesi toteutukselle hinnan.

.
.

Esimerkki verkkosivujen toteutuksesta

Toteutamme verkkosivujen suunnittelua käyttäjälähtöisesti ja asiantuntijalähtöisesti. Suunnittelumme ei ole pelkästään visuaalista. Suunnittelemme aina toimivaa kokonaisuutta, joka sopii sinun tarpeisiin. Suunnittelupavelumme sisältää aina prototyypin, jota voit testata verkkoselaimella tai puhelimellasi. Esimerkki asiantuntijalähtöisestä suunnittelusta:

 • Aloitustapaaminen
 • Esisuunnittelu ( Palvelukartta ja luonnokset )
 • Suunnittelutapaaminen
 • Suunnittelu ( prototyypi ja sivukartta )
 • Väliarviointi ja testaus
 • Viimeistely
 • Suunnittelu dokumentit ja toteutuksen määrittely

Rakennamme verkkosivuja myös valmiiden suunnitelmien tai sivupohjien pohjalta. Toteutuksessa pyrimme kokonaisvaltaiseen tuottavaan ratkaisuun. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että optimoimme verkkosivuille tulevat kuvat ja ydistämme tarvittavat palvelut. Esimerkki toteutuksen kulusta:

 • Aloitustapaaminen
 • Toteutuksensuunnittelu
 • Suunnittelutapaaminen*
 • Tarvittavien palveluiden hankinta ( esim. domain )
 • Esitoteutus
 • Väliarviointi ja testaus
 • Toteutus
 • Julkaisu
.
.
Verkkosivujen palvelintila

Meillä turvalliset ja nopeat palvelimet Suomessa, joilla tarvittaessa voimme ylläpitää verkkosivustoasi. Tarjoamme myös sisällön ylläpitoa, käyttäjähallintaa ja varmuuskopiointia sopimuksen mukaan.

Optimointia ja automaatiota

Osana verkkosivujen toteutusta voimme toteuttaa sinulle markkinoinnin automaatioratkaisuja sekä hakukoneoptimointia. Markkinoinnin automaatiot mahdollistavat vaikkapa uutiskirje- sekä uudelleenmarkkinointikampanjat. Hakukoneoptimoidulla sisällöllä sinun on mahdollista tavoittaa entistä enemmän uusia asiakkaita ja lisätä myyntiä.

Helposti ylläpidettävät verkkosivut
Et jää tekemiemme verkkosivujen kanssa yksin. Tietysti sisältöä pitää luoda ja päivittää. Ei ole järkevää, että pienet muutokset pitäisi tehdä jonkun kautta jos sen pystyy ja haluaa tehdä itse. Visualinen editori ja ohjevideomme tekevät muutosten tekemisestä helppoa.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Digikartoitus
Ohjelmistokehitys
Omajohtaminen
digisuunnittelu
Verkkokauppa

Haluatko, että

Juha

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.