Yritysinternet

Yritysinternet

Verkkoratkaisut onnistuvat joustavasti ja turvallisesti.

Toimiston ulkopuoliset verkkoyhteydet

Toimiston ulkopuolisilla verkkoyhteyksillä tarkoitetaan Internet-yhteyttä sekä MPLS-yhteyttä eli suljetun verkon liittymää. Toteutamme myös verkkoyhteyden ulkoilmatapahtumiisi.

Toimimme yhteistyössä kotimaisten operaattoreiden kanssa ja ratkaisuja löytyy aina yhden toimipisteen toimituksesta laajoihin ympäristöihin ulkomaita myöten. Asiantuntijat apunasi

Olemme toteuttaneet verkkoyhteyksiä monessa eri nopeusluokassa ja eri verkkotekniikoilla. Valitsemme parhaan vaihtoehdon kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Kaapelien vetäminen esimerkiksi erilaisiin ulkoilmatapahtumiin on siis tuttua touhua.


Verkkotekniikoita erilaisiin tarpeisiin

Löydämme vuosien kokemuksella tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun, liittymän sekä tekniikan. Olemme toteuttaneet niin kupari-, kuitu- kuin mobiilitekniikkaakin hyödyntäviä yhteyksiä. Toimimme yhteistyössä kotimaisten operaattoreiden kanssa ja ratkaisuja löytyy aina yhden toimipisteen toimituksesta laajoihin ympäristöihin ulkomaita myöden. Vastaamme myös etätyötarpeisiin ja ratkaisumme ovat aina tietoturvallisia. Tarjoamme myös IT-tukea tarpeen mukaan.

Palvelumme sisältää

Ratkaisumme ovat aina tietoturvallisia. Palvelumme sisältävät verkkojen jatkuvan valvonnan, jolloin pystymme ennakoimaan mahdolliset häiriötekijät.

Tarjoamme luotettavat, nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut, jotka soveltuvat kaikenlaisiin tarpeisiin aina toimistohommista palvelinsaleihin saakka.Sujuvampaa työntekoa
Toimivilla yhteyksillä takaat, että sinä ja työntekijäsi voitte työskennellä sujuvasti ja keskittyä olennaiseen. Yhteyksien tulee toimia, jotta ne auttavat sinua toimimaan.
Asiakkaitamme
Tutustu muihin palveluihimme
Pilvipalvelut ja verkkotallennus
IT-ulkoistus, lähituki ja IT-palvelut
Konesalipalvelut ja virtuaalipalvelimet
Lähiverkko

Haluatko, että

Pekka

kertoo sinulle lisää

Jätä yhteystietosi alle niin saat vastauksia. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.