Palvelut

Olemme täyden palvelun ICT-talo. Palvelumme jakautuvat ICT-, ohjelmisto-, verkko- sekä viestintäratkaisuihin. Uusimpina ratkaisuina tarjoomassamme ovat myös BI- ja IoT-palvelut. Asiakkaamme ovat pääasiassa keskisuuria ja pieniä yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta.

13

TOIMINTAVUOTTA

300

ASIAKASTA

42

TYÖNTEKIJÄÄ

Keitä me olemme?

Tuotamme ICT-palveluita yritysasiakkaillemme. Tuemme asiakkaitamme digitalisoitumisessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian. Ymmärrämme asiakkaidemme kipukohtia, joihin auttamme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Toimitamme erilaisia palveluita laajasti, joten pystymme tarjoamaan kattavat palvelut aina aloittelevasta yrityksestä digistrategiaansa täyteen terään hiovalle konkarille. Ymmärrämme liiketoimintaa monesta eri näkökulmasta ja tiedämme miten palvelut pelaavat yhteen.

Haluamme, että asiakkaamme pärjäävät kilpailijoitaan paremmin. Digitalisaatio on aiheuttanut toimialasta riippumattoman perusteellisen muutosprosessin, jossa olemme paitsi itse mukana, myös kumppanina ja tukena.

Uskomme, että rohkeus, ennakointikyky sekä aito kumppanuus erottavat meidät muista. Rohkeus tulkita muuttuvaa maailmaa ja kyky ennakoida asiakkaiden tarpeita ovat mahdollistaneet meille kasvun paikan.

Integralin tarina

Tiesitkö, että Integral on työntekijöidensä omistama ja ensimmäinen toimistomme sijaitsi Helsingin Pitäjänmäessä? Integralin tarinassa kerromme lisää siitä, kuinka yrityksemme sai alkunsa, miten koemme integralilaisuuden sekä mitkä arvot ohjaavat kaikkea tekemistämme.

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!