Palvelut

Olemme täyden palvelun ICT-talo. Palvelumme jakautuvat ICT-, ohjelmisto-, verkko- sekä viestintäratkaisuihin. Uusimpina ratkaisuina tarjoomassamme ovat myös BI- ja IoT-palvelut. Asiakkaamme ovat pääasiassa keskisuuria ja pieniä yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta.

13

TOIMINTAVUOTTA

300

ASIAKASTA

42

TYÖNTEKIJÄÄ

Keitä me olemme?

Tuotamme ICT-palveluita yritysasiakkaillemme. Autamme asiakkaitamme digitalisoitumisessa sekä yrityskulttuurin muutoksessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian.Tavoitteenamme on ymmärtää asiakkaidemme kipukohtia ja auttaa löytämään paras mahdollinen ratkaisu. Toimitamme erilaisia palveluita laajasti, joten pystymme tarjoamaan kattavat palvelut aina aloittelevasta yrityksestä digistrategiaansa täyteen
terään hiovalle konkarille.

Ymmärrämme liiketoimintaa monesta eri näkökulmasta ja tiedämme miten palvelut pelaavat yhteen. Haluamme, että asiakkaamme pärjäävät kilpailijoitaan paremmin.Digitalisaatio on aiheuttanut toimialasta riippumattoman perusteellisen muutosprosessin, jossa olemme paitsi itse mukana, myös kumppanina ja tukena.

Uskomme, että rohkeus, ennakointikyky sekä aito kumppanuus erottavat meidät muista. Rohkeus tulkita muuttuvaa maailmaa ja kyky ennakoida asiakkaiden tarpeita ovat mahdollistaneet meille kasvun paikan.

Integralin tarina

Tiesitkö, että Integral on työntekijöidensä omistama ja ensimmäinen toimistomme sijaitsi Helsingin Pitäjänmäessä? Integralin tarinassa kerromme lisää mm. siitä, miten yrityksemme sai alkunsa, miten koemme integralilaisuuden sekä mitkä arvot ohjaavat kaikkea tekemistämme.

OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!