Palvelut

Olemme täyden palvelun ICT-talo. Palvelumme jakautuvat ICT-, ohjelmisto-, verkko- sekä viestintäratkaisuihin. Uusimpina ratkaisuina tarjoomassamme ovat myös BI- ja IoT-palvelut. Asiakkaamme ovat pääasiassa keskisuuria ja pieniä yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta.

13

TOIMINTAVUOTTA

300

ASIAKASTA

42

TYÖNTEKIJÄÄ

Keitä me olemme?

Tuotamme ICT-palveluita yritysasiakkaillemme. Autamme asiakkaitamme digitalisoitumisessa sekä yrityskulttuurin muutoksessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian.

Uskomme, että rohkeus, ennakointikyky sekä aito kumppanuus erottavat meidät muista. Rohkeus tulkita muuttuvaa maailmaa ja kyky ennakoida asiakkaiden tarpeita ovat mahdollistaneet meille kasvun paikan.

Kotimaisuus näkyy meillä sitoutumisena, lupausten lunastamisena ja kuuntelukykynä. Panostamme lisäksi jatkuvasti työntekijöidemme osaamiseen, sillä tyytyväinen henkilökunta tuottaa onnellisia asiakkaita.

Meillä innostetaan työntekijöitä ja olemme aina valmiit panostamaan osaamiseen ja tunnistamaan hiomattomat timantit. Tärkeintä on halu oppia ja olla avuksi sekä tietysti innokkuus tehdä sitä mistä tykkää. Menestyksemme takana onkin kaksi asiaa: tyytyväinen henkilöstö ja onnelliset asiakkaat.

Integralin tarina

Tiesitkö, että Integral on työntekijöidensä omistama ja ensimmäinen toimistomme sijaitsi Helsingin Pitäjänmäessä? Integralin tarinassassa kerromme lisää mm. siitä, miten yrityksemme sai alkunsa, miten koemme integralilaisuuden sekä mitkä arvot ohjaavat kaikkea tekemistämme.

OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!