Kehitä

Lisää menestystekijöitä

Kehittyminen avaa yrityksille uusia mahdollisuuksia menestyä. Ymmärrämme liiketoimintaa monesta näkökulmasta ja tiedämme, miten palvelut pelaavat yhteen. Haluamme, että pärjäät kilpailijoitasi paremmin.

Tehosta ja vapauta resursseja

Tehosta yrityksesi käytäntöjä ja vapauta resursseja uuteen. Liiketoiminnan ja teknologian fiksulla yhdistämisellä sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistotuotteemme mahdollistavat sen, että liiketoiminnassa voidaan keskittyä  kasvutekijöihin. Integralin omia ohjelmistoja ovat muun muassa liikkuvan työn hallintaan tarkoitettu Intu-toiminnanohjausjärjestelmä.

Olemme harjaantuneet näkemään yksilölliset tarpeet tai ratkaisut. Asiantuntijamme suosittelevat tapauksesta riippuen joko valmista ohjelmistotuotetta tai sitten osittain tarpeeseen räätälöityä ohjelmistoa.

Verkkosivut ja verkkokaupat

Verkkosivut kertovat vierailijalle paljon yrityksestäsi jo heti ensi silmäyksellä. Toteutamme verkkosivut, jotka tuottavat tulosta.

Autamme sinua myös toteuttamaan houkuttelevan ja helppokäyttöisen verkkokaupan, joka lisää myyntiä ja palvelee yrityksesi brändiä.

Meille verkkosivut eivät ole vain staattisesti olemassa. Suunnittelemme sivut niin, että ne aktiivisesti palvelevat kohderyhmääsi.

Verkkokauppa
Ohjelmistokehitys
Verkkosivut

Konsultointi

Ajattelemme, että teknologian tulee toimia ihmisten hyväksi ja vapauttaa meidät tekemään merkityksellistä työtä.

Digikartoitus ja -suunnittelu

Tutustumme sinuun ja autamme sinua mielellämme. Autamme yrityksiä digitalisoitumisessa sekä yrityskulttuurin muutoksessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian.Teknologiaa ihmisten hyväksi

Oikein hyödynnettynä digitalisaatio luo uutta liiketoimintaa. Suunnittelemme juuri sinun liiketoiminnallesi oikeat valinnat. Uuden toiminnan omaksumiseksi kehitämme yritysten tietotaitoa koulutuksillamme.

Itseohjautuva kulttuuri

Omajohtamisessa eli itseohjautuvuudessa tutkitaan ja havainnoidaan työnmurroksen vaikutuksia, jotka väistämättä muuttavat toimintaympäristöjä ja johtamisen malleja. Omajohtamisen Indikaattorin tulosten pohjalta voit saada selville, kuinka juuri sinun yrityksessäsi voidaan ottaa askeleet kohti itseohjautuvampaa kulttuuria.

digisuunnittelu
Omajohtaminen
Digikartoitus

Toteutustasolla on väliä

Oikea toteutustaso ja oikeassa paikassa pitää yksinkertaisesti huolen siitä, että budjetti pitää. Tehtävämme on auttaa sinua toteuttamaan kannattavia ratkaisuja. Siksi määrittelemme projektin alussa kanssasi oikean toteutustason.

Pala kakkua

Pala kakkua on parasta, kun tarpeita ja hyötyjä ryhdytään selvittämään. Tapaamme sinut ja kuuntelemme mielessäsi olevat tavoitteesi. Sen jälkeen suunnittelemme, millä oleellisilla ratkaisuilla ideasi voidaan toteuttaa. Käytämme toteutukseen olemassa olevia ratkaisuja, joilla saamme ideasi toteutettua ripeästi.

Kultakimpale

Kultakimpale on juuri sinulle suunniteltu ja luotu ratkaisu. Tapaamme sinut ja mietimme kanssasi, miten voisimme kehittää toimintaasi pitkällä tähtäimellä. Luomme sinulle ratkaisuja, jotka mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen sekä yrityksesi toiminnan kehittämisen nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakkaitamme

Missä haluat kehittyä?

Mitä asiaa haluaisit viedä yrityksessäsi eteenpäin? Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä. Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.