Suunnittele

Ideasta suunnitelmaan

Sinulla saattaa olla jonkinlainen ajatus tai vain tahtotila liiketoimintasi kehittämiseksi. Me autamme sinua ajatuksen kehittämisessä sekä ihmisten, tiedon ja teknologian yhdistämisessä. Tavoitteemme on, että onnistut työssäsi.

Suunnittelusta toteutukseen

Liiketoiminnan kartoitus

Tapaamme sinut ja tutustumme sinuun mielellämme. Mietitään yhdessä, kuinka saisimme liiketoimintaasi vietyä eteenpäin.

Tavoitteistasi riippuen otamme selvää, missä olet nyt ja mitä tarvitset päästäksesi tavoitteeseen. Tavoitteesi voi olla pieni tai iso. Se voi koskea oman liiketoimintasi tehostamista, pienten käytännön toimien sujuvoittamista, uuden oppimista tai sitten koko yrityskulttuurin kehittämistä.

Yhteinen toimintasuunnitelma

Kartoituksen jälkeen teemme kanssasi toimintasuunnitelman. Toteutus voi olla kevyt palvelu tai laajempi kokonaisuus tarpeistasi riippuen. Oli asia miten tahansa, meidän tavoitteemme on, että onnistut työssäsi ja liiketoiminnassasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Oikea toteutustaso

Oikea toteutustaso ja oikeassa paikassa pitää yksinkertaisesti huolen siitä, että budjetti pitää. Tehtävämme on auttaa sinua toteuttamaan kannattavia ratkaisuja. Siksi määrittelemme projektin alussa kanssasi oikean toteutustason.

Digikartoitus

Digikartoitus on kuin tarjouspyyntö, mutta sinun tarvitsee tehdä vähemmän töitä sen eteen. Miksi se toimii? Ammattilainen osaa esittää sinulle oikeat kysymykset, riippumattomana ja itsenäisena toimijana voimme etsiä sinulle sopivia ratkaisuja todella laajasta valikoimasta. Tutustu digikartoitukseen tästä.

alk.
0

Digisuunnittelu

Tehtävämme on auttaa sinua onnistumaan yrityksesi lähtökohdista ja sellaisena kuin olet; tästä syystä teemme kaikki suunnitelmat yhteistyössä kanssasi. Kokemuksesta tiedämme, että suunnitelmat harvoin onnistuvat jos joku toinen tekee kaiken puolestasi. Digisuunnittelupalvelumme sisältää aina projektipäällikön, joka vastaa osapuolten osallistamisesta ja huolehtii yrityksellesi sopivasta aikataulusta. Tutustu digisuunnittelun tästä.

alk.
1250

Toteutustasolla on väliä

Oikea toteutustaso ja oikeassa paikassa pitää yksinkertaisesti huolen siitä, että budjetti pitää. Tehtävämme on auttaa sinua toteuttamaan kannattavia ratkaisuja. Siksi määrittelemme projektin alussa kanssasi oikean toteutustason.

Pala kakkua

Pala kakkua on parasta, kun tarpeita ja hyötyjä ryhdytään selvittämään. Tapaamme sinut ja kuuntelemme mielessäsi olevat tavoitteesi. Sen jälkeen suunnittelemme, millä oleellisilla ratkaisuilla ideasi voidaan toteuttaa. Käytämme toteutukseen olemassa olevia ratkaisuja, joilla saamme ideasi toteutettua ripeästi.

Kultakimpale

Kultakimpale on juuri sinulle suunniteltu ja luotu ratkaisu. Tapaamme sinut ja mietimme kanssasi, miten voisimme kehittää toimintaasi pitkällä tähtäimellä. Luomme sinulle ratkaisuja, jotka mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen sekä yrityksesi toiminnan kehittämisen nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakkaitamme

Missä asiassa tarvitsisit apua?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.