Työskentele

Ihmiset tekevät työn

Konsultoimme sinua laite- ja ohjelmistovalinnoissa, jotta pääset tehostamaan liiketoimintaasi. Pidämme myös huolta, että voit työskennellä turvallisesti tietoturvaratkaisujen avulla.

Ratkaisuja työympäristöön

Tee parempaa työtä ketterien ohjelmistoratkaisujen avulla. Autamme valitsemaan juuri sinun yrityksellesi sopivat ohjelmistot tai sitten räätälöimme sellaisen sinua varten.  

Työasemat ja laitteet

Työasemapalvelulla takaat työntekijöillesi toimintavarmat sekä nykyaikaiset työkalut. Kauttamme saat kannettavat tietokoneet ja kiinteät pöytäkoneet sekä mobiililaitteet, hybridilaitteet ja puhelimet.

Toimivat yhteydet

Toimivilla yhteyksillä takaat, että sinä ja työntekijäsi voitte työskennellä sujuvasti ja keskittyä olennaiseen.

Työkaverit

Työntekijät ovat tärkein voimavarasi. Mittaa yrityksesi työhyvinvointia eNPS-kyselyllä ja kehitä tulosten avulla liiketoimintaasi entistä paremmaksi.  

Työasemat
Työhyvinvointikysely eNPS
Yritysinternet
Lähiverkko

Yrityksesi asiakaspalvelu

Tavoita asiakkaasi helposti ja opi tuntemaan heidät paremmin. Ketterien ohjelmistoratkaisujen avulla teet asiakaspalvelusta sujuvampaa ja saat arvokasta tietoa liiketoimintasi kehittämiseksi.

Sujuvat järjestelmät

Monikanavaisessa asiakaspalvelussa sinun on mahdollista kohdata asiakas monella eri tavalla. Olet saatavilla juuri siellä, missä asiakaskin on. Lisäksi voit auttaa silloin, kun apuasi tarvitaan.

Palveluvaihde

Palveluvaihteen avulla parannat huomattavasti yrityksesi asiakaspalvelun laatua. Lisäät useammankin toimipisteen tavoitettavuutta ilman laitehankintoja.

Mobiilivaihde

Mobiilivaihde tarjoaa perinteisen puhelinvaihteen toiminnot mobiililiittymiisi, etkä enää tarvitse erillisiä vaihderatkaisuja ja laitteita.

Palveluvaihde
Asiakaspalvelun järjestelmät
Mobiilivaihde

Ohjelmistot työskentelyyn

Työskentele tehokkaasti ja turvallisesti modernien ohjelmistojemme ja teknologisten ratkaisujemme avulla.

Työympäristösi ohjelmistoja ovat esimerkiksi sähköposti, erilaiset pilvipalvelut ja Microsoft Office 365. Työympäristön ohjelmien välillä on eroja. Autamme sinua valitsemaan olennaiset.

Intu: Oikeat ihmiset oikeassa paikassa

Intu-toiminnanohjausjärjestelmällä varmistat, että liikkuvassa työssä oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa.

Pilvipalvelut

Älä jätä sisältöä vakuuttamatta. Automaattisella varmuuskopiointipalvelullamme varmistat tietojen saatavuuden kaikissa tilanteissa. Vahingon sattuessa tiedot on palautettavissa helposti ja nopeasti.

Tietoturva

Konsultoimme ja autamme parhaiden mahdollisten tietoturva- sekä tietosuojaratkaisujen etsimisessä yrityksellesi. Annamme myös tietoturvakoulutusta.

Työvoiman hallinta
Pilvipalvelut ja verkkotallennus
Asiakaspalvelun järjestelmät
Tietoturva
Microsoft Office 365
Asiakkaitamme

Mitä sinä tarvitset tehokkaampaan työskentelyyn?

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.