Ylläpidä

Ylläpidä ajanmukaista liiketoimintaasi

Maailma muuttuu nopeasti ja teknologia sen mukana. Varmista työsi sujuminen ylläpitämällä liiketoimintaasi. Sinun ei tarvitse tietää miten. Kauttamme saat ylläpito- ja tukipalvelut.

Tukipalvelut

Tarjoamme IT-palveluita aina yksittäisistä osista kokonaistoteutuksiin. Käytännössä tarjoamme esimerkiksi yksittäisen tietoverkon tai palomuurin, mutta myös koko paketin aina laitteista ja tietoturvasta kokonaisvaltaiseen ylläpitoon.

IT-tuki

Hoidamme IT-haasteet puolestasi. IT-palvelumme sisältävät virustorjunnan ja tietoturvan. Ongelmat ratkaisemme etätukityökaluilla tai tarvittaessa paikan päällä.

Etätyöympäristö

Etätyöpalvelulla suunnittelet etätyöympäristön toimintavarmaksi ja tietoturvalliseksi.

IT-ulkoistus

Ulkoistuspalvelussa otamme kokonaisvastuun yrityksesi IT-ylläpidosta. IT-ulkoistus tuo käyttöön useamman ihmisen osaamisen ja täyden ammattitaidon. Ulkoistuksessa jaetaan IT-ympäristöön liittyvät riskit huolehtien ympäristön jatkuvasta turvallisuudesta ja kehittämisestä.

IT-ulkoistus, lähituki ja IT-palvelut
Konesalipalvelut ja virtuaalipalvelimet
Pilvipalvelut ja verkkotallennus
Lähiverkko
Yritysinternet

Koulutusta ja konsultointia

Autamme yrityksiä tunnistamaan ja hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Näitä voivat olla liiketoimintamallien, asiakaspalvelun ja yrityskulttuurin uudistaminen sekä uudet teknologiset ratkaisut.

Oikein hyödynnettynä digitalisaatio luo uutta liiketoimintaa. Suunnittelemme juuri sinun liiketoiminnallesi oikeat valinnat. Uuden toiminnan omaksumiseksi kehitämme yritysten tietotaitoa koulutuksillamme.

Digitalisaatio?

Digitalisaatio voi tarkoittaa esimerkiksi asiakaspalvelun kehittämistä sähköisemmäksi, kuten chat-palvelun tai puheratkaisujen hyödyntämistä osana asiakaspalveluprosessia.

Teknologia tarjoaa myös mahdollisuuden entistä parempaan työkulttuuriin. Kehitämme työkulttuuria sekä tiedon ja työn digitaalista infraa itseohjautuvuuteen kannustaen. Lähestymistapamme nimi on Omajohtaminen.

Tietoturva- ja tietosuojakoulutus
Omajohtaminen
Office 365 -koulutus
Asiakkaitamme

Kuinka voimme auttaa haasteissa ja ylläpidossa?

Jätä alle yhteydenotto pyyntö | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.