Konesali- ja palvelinpalvelut

Tarjoamme yrityksille kattavat ja turvalliset konesali- ja palvelinpalvelut asiakkaan tarpeet huomioiden. Valikoimassamme on kustannustehokkaat ja joustavat vaihtoehdot, jolloin yritys voi keskittyä rauhassa oman liiketoimintansa kehittämiseen.

Palvelumme täyttää keskeiset turvallisuus- ja jatkuvuusvaatimukset sekä noudattaa kaikkia kotimaisia ja kansainvälisiä standardeja. Käytännössä tarjoamme kahdenlaisia konesalipalveluita.


Konesalitilaa nopeilla ja turvallisilla yhteyksillä

Voit hankkia kauttamme perinteisen konesalipaikan, jonne sijoitetaan teidän oma palvelimenne. Konesalipaikkaan sisältyy yhteydet sekä ylläpito- ja huoltopalvelut. Laitteiden jäähdytys ja virransyöttö on varmistettu kaikissa olosuhteissa ja takaa huippunopean ja turvallisen pääsyn palvelimelle.

Konesaliamme valvotaan reaaliaikaisesti korkeatasoisten tietoturvaratkaisujen avulla ja kaikesta datasta otetaan säännöllisesti varmuuskopiot. Minimissään konesali tarjoaa internet-yhteyden, sähkön ja jäähdytyksen. Konesalista tarjotaan Microsoft Hosted-palvelut (Exchange, SharePoint, Skype, One Drive).


Kapasiteettia virtuaalipalvelimilta

Voit myös tilata tarvittaessa kapasiteettia virtuaalipalvelimilta. Virtuaalinen konesalipalvelumme on kustannustehokas ratkaisu, kun haluat vuokrata käyttöösi virtuaalikapasiteettia palvelimille tai levy- ja tallennusjärjestelmille ilman pitkää sitoutumisaikaa tai investointeja. Toimitamme myös kokonaisia virtuaalisia konesaleja. Maksat vain käyttämästäsi kapasiteetista.

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia palvelinasioista, sillä varmistamme, että kaikki toimii kuten pitääkin ja ajamme viimeisimmät tietoturvapäivitykset kuukausittain. Pidämme ohjelmistopäivitykset ja virustorjunnan ajantasaisena sekä seuraamme kapasiteetin riittävyyttä, jolloin työskentely sujuu aina ilman keskeytyksiä ja häiriöitä. Ympärivuorokautinen valvonta kerää jatkuvasti tietoa järjestelmän toimivuudesta ja pystymme reagoimaan välittömästi mikäli ongelmia ilmenee.

Kauttamme onnistuu luonnollisesti myös fyysisen serverin hankkiminen. Autamme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun valitsemisessa.


Pilvipalvelut

NextCloud on verkkotallennuspalvelu, joka korvaa omalla palvelimella olevat yhteiset verkkolevyt. Tiedostojen tallentaminen on yhtä helppoa kuin tallentaminen omalle tietokoneelle.

Lue lisää pilvipalveluistamme »

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!