Funktio uutiskirje 09-2019

#
Uutiskirje
Muutosmatkamme jatkuu. Tässä ensimmäisessä uudistuneessa uutiskirjeessämme käsittelemme ohjelmistojen hyödyntämistä liiketoiminnassa. Blogissamme toimitusjohtajamme pohtii teknologian kehitystä ja sen vaikutuksia yrityksiin. Videohaastattelussa kysymme yrityksen tietoturvaan vinkkejä asiantuntijalta.

Ohjelmistot poistavat manuaalisia työvaiheita

Yritysten operatiivisessa toiminnassa on usein lukemattomia manuaalisia työvaiheita, jotka vievät työntekijöiden aikaa. Kuitenkaan ne eivät tuota lisäarvoa asiakkaille. Tällaisiin työvaiheisiin saatetaan olla niin tottuneita, ettei niitä tule edes itse huomanneeksi.

Esimerkiksi operatiivisen toiminnan ja laskutuksen väliset integraatiot sekä erilaiset raportointi- ja toiminnanohjausjärjestelmät saattavat säästää satoja työtunteja. Lisäksi ne vähentävät inhimillisten virheiden riskiä.

Toimintojen tehostumisella on aito merkitys, sillä ne vapauttavat resursseja oikeasti merkitykselliselle työlle. Vapautuminen luo kasvualustaa kehittymiselle.

Yritysten ohjelmistoprojekteja määrittävät yksilölliset tarpeet tai ratkaisut. Asiantuntijat osaavat suositella joko valmista ohjelmistotuotetta tai sitten osittain tarpeeseen räätälöityä ohjelmistoa. Joskus oikea ratkaisu on kehittää kokonaan uusi ohjelmisto.

Laita meidät asialle

Pyydä meitä ilmaiseksi selvittämään, että miten voisit digitalisoida työstäsi ja onnistua nopeammin. Digikartoitus on helpompaa ja mukavampaa kuin googlettelu. Säästä aikaasi ja laita meille viestiä.

Toteutamme myös verkkopalveluita, kuten verkkosivuja ja verkkokauppoja. Verkkosivut kertovat vierailijalle paljon yrityksestäsi jo heti ensi silmäyksellä. Mahdollisuutesi menestyä kasvavat, kun verkkosivusi ovat tyylikkäät ja toimivat kuin ajatus.

Voimme auttaa sinua ohjelmistokehityksestä ja verkkopalvelujen toteuttamisessa. Jätä yhteydenottopyyntö tästä ».

Integral blogi: Risto Reinikka: Teknologia kehittyy ja muutos koskettaa kaikkia

“Muutos koskettaa myös meitä. Siinä missä muoti muuttaa ihmisten pukeutumista, kilpailu ohjaa yrityksiä muuttamaan itseään. Vanhasta luopuessa avautuu uusia mahdollisuuksia nähdä asioita toisin.”

Toimitusjohtaja Risto Reinikka pohtii teknologisen kehityksen ja työn murroksen vaikutuksia yrityksiin. Lue koko kirjoitus Integralin blogista ».

Video: Yrityksen tietoturvauhat

Yrityksen tietoturva rakentuu muutamille perusasioille. Ovathan ne kunnossa teidän yrityksessä? Integralin haastattelussa F-Securen Anssi Korpilaakso, katso video täältä » .

Integral uudistui: Olemme ihmisten, tiedon ja teknologian asialla

Integral on vuonna 2005 perustettu ICT-alan yritys. Autamme ihmisiä onnistumaan työssään, jotta yritykset onnistuvat liiketoiminnassaan. Integral tarkoittaa olennaista ja yhtenäistä.

Tällä viikolla julkaisimme uuden ilmeemme sekä täysin uudistuneet verkkosivumme. Haluamme kuvastaa teknologian ihmisläheisyyttä ja toivomme, että vaikutamme lähestyttävältä yhteistyökumppanilta. Voit tutustua meihin ja ihmisiimme osoitteessa www.integral.fi

Meidän mielestämme teknologian tehtävä ei ole korvata ihmistä, vaan vapauttaa ihmiset toimimaan vaikuttavammin yhteisten tavoitteiden eteen sekä saavuttamaan enemmän. Palveluitamme ovat ICT- ja ohjelmistoratkaisut sekä BI- ja IoT-palvelut.

Esimerkiksi ohjelmistokehityksellä tarjoamme ratkaisuja, jotka muuttavat ihmisten työtä ja vapauttavat aikaa ja resursseja olennaiseen. Olemme putsanneet aikasyöppöjä esimerkiksi kilpailujärjestelmillä ja ilmoittautumisautomaateilla.

Kannustamme myös yrityksiä toimimaan itseohjautuvasti, ja kutsumme tätä lähestymistapaamme Omajohtamiseksi. Tästä ja muista liiketoiminnan kehittämisen palveluista tuotamme mediasisältöä syksyn mittaan. Julkaisumme, kuten blogitekstit, videot ja podcastit, esittelevät näkemyksiämme teknologiasta, digitalisaatiosta, työn murroksesta ja yrityskulttuurista sekä niitä koskevia ilmiöitä. Pysytään siis kuulolla!

Markkinointi
Markkinointi
Yhteystiedot
+358988627000
markkinointi@integral.fi

Digitaaliset palvelut

Yhdistä liiketoiminta ja teknologia tyylikkäällä tavalla. Teknologian avulla vapautat resurssejasi oleelliseen, vahvistat brändiäsi ja kehität liiketoimintaasi.

Tutustu palveluihimme

Kehitä, työskentele, mittaa ja ylläpidä ovat menestymisen avaimet.

Kiinnostuitko? Laita meidät asialle

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö niin asia etenee. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Mahtavaa! Viestisi on nyt matkalla meille.
Hitto! Jokin on pielessä. Yritä uudelleen tai soita meille +358 9 8862 7000