Funktio uutiskirje 11-2019

#
Uutiskirje
Kaikkea ei tarvitse osata itse. Ympärille koottu asiantuntijaverkosto on voimavara, joka säästää aikaa ja inspiroi kohti uutta. Tästä uutiskirjeestä saat eväitä organisaatiosi kehittämiseen sekä asiantuntijuutta ihmisten, tiedon ja teknologian yhdistämiseksi.
IT-lähituki – upeaa mielenrauhaa

IT-ulkoistus tuo yrityksesi palvelukseen useamman ihmisen osaamisen ja täyden ammattitaidon. Ulkoistuspalvelussa otamme kokonaisvastuun yrityksesi IT-ylläpidosta. IT-lähituki takaa sinulle myös henkilökohtaista palvelua.

IT-lähituen avulla saat käyttöösi useamman asiantuntijan tiedot ja taidot. Ammattilaiset ovat ajan tasalla jatkuvasti kehittyvästä ympäristöstä sekä vaativimmista tietoturvahaasteista. Sinun ei tarvitse pyöriä öisin murehtien tekniikan toimivuudesta tai tietoturvasta. Yrityksen IT-ulkoistus tuo turvallisuutta, ajantasaisuutta sekä myös mahdollisuuksia yrityksesi kasvulle.

Tutustu palveluihin tai ota yhteyttä, niin autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

Johtaja, unohda mutu. Perusta toiminnan kehittäminen ihmisiin, tietoon ja teknologiaan!

Työelämän hektisyys ja riittämättömyyden tunne ovat arkea organisaatioissa. Juostaan oravanpyörässä, koetaan tehottomuutta ja turhautuneisuutta. Ad hoceja tulee vasemmalta ja oikealta. Kehittäminen jää päivätyön suorittamisen jalkoihin. Suorituspaineet ja tuloksen tekeminen painavat päälle.

Miten kaiken tämän keskellä jäisi enemmän aikaa parempaan johtamiseen ja valmentavaan esimiestyöhön? Mistä lähteä liikkeelle ja miten inspiroida ihmisiä mukaan muutokseen?

Omajohtamisen konseptilla pääset helposti alkuun ja saat realistisen kuvan organisaatioisi, tiimisi, yksikkösi nykytilasta. Valittu kohderyhmä saa käyttöön Omajohtamisen Indikaattorin, nopean ja helpon työvälineen. Sen avulla saat realistisen kuvan nykytilasta.

Omajohtamisen Indikaattori kerää vastaajilta (anonyymisti) tiedot väittämien muodossa. Me analysoimme ne sinulle eri osa-alueittain helposti ymmärrettävään muotoon. Tulokset saat analysoituna yhdellä nelikentällä.

Omajohtamisen Indikaattori tuo oleellista tietopohjaa muutoksen suunnittelua ja läpivientiä varten. Mikä parasta, ihmisiä osallistetaan vaikuttamaan ja rakentamaan toimintaa yhdessä. Nopeutamme ja helpotamme sinun työtäsi.

Mikä olisi juuri teidän organisaatiolle tässä hetkessä se tarkoituksenmukainen lähestymistapa? Me autamme kyllä! Voit kutsua meidät sparaamaan teidän johtoryhmään, työtapojen kehittämisen työpajaan tai vaikka fasilitoimaan sellaista.

Toimi näin:
  1. Yhteys meihin tai jätä kontaktipyyntö
  2. Asian läpikäynti (puhelinaika, Skype, tapaaminen tms.)
  3. Määritellään tavoite ja kohderyhmä
  4. Omajohtamisen Indikaattori käyttö (vaikka samana päivänä)
  5. Tulosten analysointi
  6. Raportointi

Elina Ali-Melkkilä, elina.ali-melkkila@integral.fi
Työelämän uudistaja, Sertifioitu Business Coach

Elina toimi Integralissa projektipäällikkönä juuri päättyneessä reilun vuoden pituisessa, Business Finlandin rahoittamassa yli puolen miljoonan Omajohtamisen tutkimus- ja selvitystyöhankkeessa. Saat tuoretta tietoa myös hankkeessa esille tulleista kiinnostavista havainnoista. Elinalla on vuosien kokemus myös kansainvälisten softatalojen (Oracle, IBM,Apple) asiakkaiden ja kumppaneiden digitaalihankkeista. Myös ryhmien fasilitointi ja business coaching on Elinan käyttämiä työskentelytapoja.

Miksi yritysten kannattaa lähteä itseohjautuvuuden matkalle? Katso myös webinaaritallenne: Itseohjautuva organisaatio – totta vai tarua?

Henkilöstölähtöinen kehittäminen julkishallinnon organisaatiossa

Miten henkilöstölähtöinen organisaatiokehittäminen onnistuu sairaalassa? Vantaan sairaalan palvelupäällikkö Johanna Sinkkonen avaa, ovatko henkilöstölähtöinen organisaatiokehitys ja itseohjautuvuus mahdollisia sairaalaympäristössä.

Kuuntele jakso >>

Omajohtamisen polulla -podcastissa käsitellään ilmiöitä ja näkökulmia, joita syntyy, kun organisaatiot ovat matkalla kohti itseohjautuvampaa toimintamallia.

Markkinointi
Yhteystiedot
+358988627000
markkinointi@integral.fi

Digitaaliset palvelut

Yhdistä liiketoiminta ja teknologia tyylikkäällä tavalla. Teknologian avulla vapautat resurssejasi oleelliseen, vahvistat brändiäsi ja kehität liiketoimintaasi.

Tutustu palveluihimme

Kehitä, työskentele, mittaa ja ylläpidä ovat menestymisen avaimet.

Kiinnostuitko? Laita meidät asialle

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö niin asia etenee. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Mahtavaa! Viestisi on nyt matkalla meille.
Hitto! Jokin on pielessä. Yritä uudelleen tai soita meille +358 9 8862 7000