Funktio uutiskirje 12-2019

#
Uutiskirje
Alkavan vuosikymmenen aikana teknologia tulee entistä kiinteämmäksi osaksi yhteiskuntaa ja työelämää. Teknologinen kehitys ei kuitenkaan poista henkilökohtaisuutta, vaan saattaa jopa korostaa sitä.
5G-verkko osana työnmurrosta

Integralin Anne Ebeling uskoo, että tulevaisuudessa 5G tulee haastamaan yrityksiä.

”5G on osa isompaa työmurrosta, jota teknologinen kehitys kiihdyttää. Se toimii siirtotienä tiedon kuljettamiselle entistä nopeammin, tehokkaammin ja luotettavammin. Sen päälle tarvitaan palveluja, sovelluksia ja toimintamalleja. Ne voivat muuttaa työpaikkojen olemassaoloa, poistumista tai uusien syntymistä.”

Lue koko juttu >>

Video - Kasvun haasteiden päihittäminen ohjelmistolla

Mitä tehdä, kun yhtäkkiä yrityksen tulisi saada toimitettua tilauksia jokaiseen maailman maanosaan? Kuinka pysyä helposti kärryillä vilkastuvasta varastotilanteesta, tilauksista ja laskutuksesta?

Connected Finland ratkaisi ongelmat räätälöidyllä ohjelmistolla. Katso videolta Connected Finlandin tarina >>

Ilmainen salasanamanageri

Miten hallinnoida helposti kymmenien eri palveluiden käyttäjätunnuksia turvallisesti? sysPass salasanamanageri tallentaa salasanat ja käyttäjätunnukset sekä muun metatiedon järjestelmistä, mihin ne on tarkoitettu.

sysPass on tarkoitettu käyttäjätunnusten ja salasanojen hakemiseen. Avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelma on ilmainen. sysPassiin voi tutustua täällä >>

Markkinointi
Yhteystiedot
+358988627000
markkinointi@integral.fi

Digitaaliset palvelut

Yhdistä liiketoiminta ja teknologia tyylikkäällä tavalla. Teknologian avulla vapautat resurssejasi oleelliseen, vahvistat brändiäsi ja kehität liiketoimintaasi.

Tutustu palveluihimme

Kehitä, työskentele, mittaa ja ylläpidä ovat menestymisen avaimet.

Kiinnostuitko? Laita meidät asialle

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö niin asia etenee. | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Mahtavaa! Viestisi on nyt matkalla meille.
Hitto! Jokin on pielessä. Yritä uudelleen tai soita meille +358 9 8862 7000